GÜNDEM

AHMET SÜLEYMANOĞLU İSMİ OSMANİYE’DE ÖLÜMSÜZLEŞTİ

İstiklalspor kulübümüzün önündeki Fildamı çıkmazı sokağının adı Ahmet Süleymanoğlu sokağı olarak değiştirildi. Sokağın isminin değiştirilmesi için yapılan törene Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Emniyet müdürü Gürol Dikyol , Bakırköy Müftüsü Şehabettin Karabay, Bakırköy Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane ve ilçe yöneticileriyle Bakırköy Belediye Meclis Başkanı Mahir Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Taşkın Toprak, İbb CHP Meclis üyesi Emel Tığlı , İBB Meclis üyesi Halit Cebeci,CHP ilçe Başkan yardımcısı Hamide Yazıcı, Osmaniye Muhtarı Serdar Uzunoğlu ,İstiklal Spor Başkanı ve yöneticileri ile Bahçelievler Belediye Başkanı katıldılar..

Mayıs 2019’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Osmaniye İstiklal Spor Kulübü Başkanı Ahmet Süleymanoğlu’nun ismi, kulübün olduğu sokağa verildi. İlçe protokolünün katıldığı törene çok sayıda vatandaş katılırken, duygu dolu anlar yaşandı.
Bakırköyü ve tüm spor camiasını derin üzüntüye sokan Süleymanoğlu’nun ölümden iki yıl sonra Bakırköy Belediyesi’nin Temmuz ayı toplantısında, “Fildamı Çıkmazı’ Sokak isminin Ahmet Süleymanoğlu Sokak olarak değiştirilmesi” hakkındaki Harita Komisyonu Raporu tüm siyasi partilerin ‘Oy Birliği’ ile kabul edilmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Haziran toplantısında yine tüm siyasi partilerin oy birliği ile kabul edilen isim değişikliğinin ardından, kulüp binası önünde düzenlenen törenle, Fildamı Çıkmazı sokağının ismi, Ahmet Süleymanoğlu olarak değiştirildi.

Duaların okuduğu törende konuşan merhumun abisi Mustafa Süleymanoğlu, öncelikle Ahmet Süleymanoğlu’nun isminin sokağa verilmesinde emeği geçen başta Bakırköy Belediye Başkanı olmak üzere, tüm siyasi ilçe başkanlarına teşekkür etti.


İlçe Meclisinden alınan kararı Büyükşehir Belediyesi Meclis gündemine taşıyan Başkan Ekrem İmamoğlu’na ve Ak Parti Grup Başkan Vekili M. Tevfik Göksu başta olmak üzere, tüm meclis üyelerine teşekkür eden Mustafa Süleymanoğlu, kardeşlerinin adına yaraşır bir şekilde kulüplerini de ömür boyu yaşatacaklarını ifade etti.

AHMET SÜLEYMANOĞLU, KALPLERE KAZILMIŞ BİR İSİM

Törende göz yaşlarını tutamayan merhum Ahmet Süleymanoğlu’nun abisi kulüp başkanı Adem Süleymanoğlu’da, kendilerini yalnız bırakmayarak gelen tüm katılımcılara teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!