SPOR

ŞAMPİYON, FORMASINI BÜLENT KERİMOĞLU’NA HEDİYE ETTİ

Paletli Yüzme Büyükler Dünya Şampiyonu olan Milli Sporcu Derin Toparlak Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu ziyaretinde formasını imzalayarak hediye etti.

29 ülkenin katıldığı CMAS Paletli Yüzme Büyükler Dünya Şampiyonası’nda Bakırköylü milli yüzücü Derin Toparlak, paletli yüzme 1500 metrede şampiyon olarak Türkiye’nin yüzme ve paletli yüzme dünya şampiyonasındaki ilk birinciliğini elde etti ve su sporlarında adını tarihe yazdırdı. Turnuva sonrası yurda dönen Bakırköy Ata Spor Kulübü sporcusu Derin Toparlak takım arkadaşlarıyla birlikte Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Ziyaret sırasında, birincilik kürsüsünde giydiği formasını desteklerinden dolayı Başkan Bülent Kerimoğlu’na imzalayarak hediye eden Derin Toparlak teşekkürlerini iletti. Başkan Bülent Kerimoğlu da Dünya şampiyonluğundan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Avrupa Şampiyonası sonrası Dünya Şampiyonluğu beklediğimizi söylemiştim. Başarılarını katlayarak sürdüren ve nihayetinde Dünya Şampiyonu olarak bizi gururlandıran Derin Kardeşimize bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakırköy’deki tüm Spor Kulüplerine olduğu gibi Ata Spor Kulübüne de desteklerinin artarak devam edeceğinin sözünü vererek, sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağını belirten Başkan Kerimoğlu, tüm ekibe hediyeler verdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!