SİYASET

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İSTABUL YENİDEN YUSUF POLAT DEDİ

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İlBaşkanlığının olağan Genel Kurulunda İl Başkanı Yusuf Polat güven tazeledi.
Türkiye genelinde il ve ilçe Başkanları kongrede yer aldılar. Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, DSP İl Başkanı, Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı kongreyekatıldılar. İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Çelenk gönderdi.

Bakırköy İlçe Başkanı Murat Şarkbay ve ilçe yönetimi genel kurulda yerlerini aldılar.


Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla Başlayan kongrede mevcut Başkan Yusuf Polat tek aday olarak seçime girdi.
Sarıgül salondaki yüzlerce Partili tarafından coşkuyla karşılandı ve tüm sıraları gezerek hepsine hoş geldiniz dedi. Sahneye çıkarak konuşmasına başlayan Sarıgül artık DEĞİŞİM ZAMANI BUNA HAZIRMISINIZ dedi ve tüm salon tek bir ağızdan HAZIRIZ diyerek cevap verdiler..
Mustafa Sarıgül Kadınlar ve Gençlik kollarının kendisi için çok önemli olduğunu ve sahada en önemli çalışmaları onların yapacaklarını ve Partinin gülen yüzleri olacaklarını dile getrdi.
Tüm ülkenin sıkıntıda olduğunu Emekli, çalışan ,Çiftçi herkesin sorunlarının dağ gibi olduğunu ama buna rağmen göreve talip olduklarını ve tüm çözümler için çalıştıklarını hazır olduklarını dile getirdi.


İl Başkanı Yusuf Polat yaptığı konuşmada biz büyük bir aileyiz, ve Değişime İstanbul’dan başlıyoruz. Bu günkü kongreden sonrahemen yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza başlayacağız. Sokak sokak, Mahalle Mahalle Halkın içinde onların dertlerini sorunlarını dinleyip sorunlarını çözmek için çalışacağız. Genel Başkanımıza söz verdik ve sözümüzde duracağız diyerek konuşmasını bitirdi.


Verilen aradan sonra oy verme işlemi gerçekleştirildi ve kongre sona erdi.

İL ASIL VE YEDEKLER

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!