SPOR

YÜCESPOR VETERANLAR FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU KURUÇEŞME MASTERLER

,

Yaklaşık bir buçuk aydır Zuhuratbaba Yücespor sahasında devam eden Veteranlar futbol turnuvasında şampiyon İstanbul Masterler takımını 5 – 3 yenen Kuruçeşme Masterler oldu.

Dün oynanan 3. Maçını Beşiktaş Masterleri 4-0 yenen Çamoluk Masterler turnuvanın 3. oldu.

Maça ilgi bir hayli fazlaydı, eski milli futbolcular, siyasi parti temsilcileri,Muhtarlar ve futbol severler final maçını seyretmeye gelmişler. Sevindirici olan şey kadın futbol severlerin de maça ilgi göstermeleriydi.

Final maçından önce Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımı bir gösteri maçı yaptı. Onları da tebrik ediyoruz geçtiğimiz sene guruplarında şampiyon olup finallere katılmışlardı. Başkanları Şenol Çelik ve ekibini kutluyorum.

Maça Kuruçeşme hızlı başladı ilk 15 dakikada 2-0 öne geçtiler. İlk devrenin sonlarına doğru İstanbul masterler bir gol buldu ve devre 2-1 sona erdi . İkinci yarının başında Kuruçeşme bir gol daha atarak skoru 3-1′ getirdi.

İlerleyen dakikalarda İstanbul Masterler 2 penaltı golüyle eşitliği sağlasa da Kuruçeşme Masterler maçın sonlarında buldukları 2 golle maçı 5 – 3 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldular.

Kendilerine Şampiyonluk kupasını Yücespor Kulüp Başkanı Ender Doğru verdi.

İkincilik kupasını İstanbul Masterler Takımına Bakırköy Belediyessi Spor müdürü Sait Babaoğlu verdi.

Bu arada Yücespor Başkanı Ender Doğru ve yönetimini bu güzel turnuvayı organize ederek futbol camiasını Bakırköy’e tekrardan getirdikleri için teşekkür ediyoruz.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!