GÜNDEM

YEŞİLAY BAKIRKÖY ŞUBEDEN FARKINDALIK YARATAN ETKİNLİK

Yeşilay Bakırköy Şubesi Alkol Farkındalık haftası kapsamında Altınbaş Üniversitesi ile birlikte düzenlediği etkinlikle farkındalık yarattı. Altınbaş Üniversitesi Bakırköy yerleşkesinde stant faaliyeti de gerçekleşirken organizasyona
Altınbaş Üniversitesi Genç Yeşilay kulübü de destek verdi.

Şube gençlik komisyonu ve gönüllüler ile birlikte Alkol Farkindalik günü için Yeşilay standına gelen öğrenci ve öğretmenlerw bilgi aktarımında bulunulurken, Alkol farkındalık gözlüğünü takan katılımcılar alkollü bir bireyin gözünden dış dünyayı gördüler ve alkolün kişi üstündeki zararlarını yaşadılar.

Yeşilay Bakırköy Şube Başkanı Neslihan Yakışan da organizasyonda bizzat bulunarak katılımcılara önemli bilgilendirmelerde bulundu. Yeşilay olarak çok önemli faaliyetlere imza attıklarını kaydeden Başkan Neslihan Yakışan, Yeşilay olarak faaliyetlerine devam edeceklerini belirterek Yeşilay destek olan herkese teşekkür etti. “Yeşilay demek insan demek, Yeşilay demek insana dokunmak demek” diyen Yeşilay Bakırköy Şube Başkanı Neslihan Yakışan önümüzdeki günlerde yine önemli etkinliklerle Bakırköy’de halkla buluşmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!