GÜNDEM

YEŞİLAY BAKIRKÖY KAYMAKAMI ABDULLAH KÖKLÜ’YÜ AĞIRLADI

Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Arzuoğlu Bakırköy Yeşilay’ı ziyaret etti.
Yeşilay Bakırköy Şube Başkanı Neslihan Yakışan ve yönetimi Abdullah Köklü’ye hoş geldiniz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kaymakam Abdullah köklü Yeşilay gibi kamu hizmeti yapan kurumların desteklenmesi gerektiğini ve kendisinin daima destek vereceğini belirtti.
Şube Başkanı Neslihan Yakışan hazırlamış olduğu slaytlarla bir buçuk yıllık yaptıkları çalışmaları anlattı. Aynı zamanda Yeşilay Spor Kulübünü kurduklarını Satranç ve Atletizm şubeleriyle en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını söyledi.


Neslihan Yakışan Yeşilay’ın çalışma şeklinin tamamen gönüllülük ilkesine dayandığını ve gönüllülerle çalışmalarını sürdürdüklerini, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğüyle ortak projeler yaptıklarını bunları en büyüğünün İlçe Spor Müdürlüğüyle 400 sporcunun katıldığı satranç turnuvası olduğunu bu turnuvanın içinde Bağımlılıkla ilgili bilgilendirmeler yaptıklarını anlattı.

9 Şubatta İstanbul Esnaf Odasının Konferans salonunda Sigara bırakma günü dolayısıyla bir seminer yapacaklarını belirtti.
Ziyarette hazır bulunanlar ,Işıl Kaleli Şahin- kadın komisyonu başkanı, Özgül Köse -yönetim kurulu üyesi, Hasan Hançer- yönetim kurulu üyesi, Songül Arı- kadın komisyonu üyesi, Derya Demir- kadın komisyonu üyesi, Engin Çinibulak- yönetim kurulu üyesi, Selma Özmen- kadın komisyonu üyesi.

Bakırköy Yeşilay Şubesi Öğretmen, Doktor, Spor Hocası, Turizmci, Televizyon Programcısı, Gazeteci ve aralarına katılacak yeni gönüllülerle FARKINDALIKLAR YARATMAYA DEVAM EDECEK.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!