KÜLTÜR SANAT

YENİ BİR SES YENİ BİR SOLUK

Muhammet YILMAZ (27.02.1996) Adana Doğumludur. Aslen Mardinlidir.   Çok küçük yaşlarda İstanbul’a yerleşmiştir. Müziğe ilgisi ilkokul zamanında başlayan Muhammet YILMAZ ilkokul ve Lise dönemlerinde okulun müzik korolarında yer almıştır  İlkokul zamanında okullar arası ses yarışmasında HEKİMOĞLU türküsü ile birincilik elde etmiştir.  İlk profesyonel sahnesini lise zamanında sene sonu etkinliklerinde sergilemiştir. Daha sonraki yıllarda ise cafe,bar,restorant gibi mekanlarda canlı müzik performanslarıyla çevresindekilerin beğenisi toplamıştır.  06 Ekim 2020 tarihinde ilk teklisi olan At Kalbim isimli parçayı profesyonel olarak dinleyicilere sunmuştur.

 02 Haziran 2021 tarihinde ikinci şarkısı ola Sancı’yı dinleyicilere sunmuştur.  Aynı zamanda müzik hayatında söz ve bestesi kendisine ait olan birçok parçasını müzik severlere sunmak için çalışmalara devam etmektedir. Prodüktörlüğünü bir çok ünlü isimle birlikte sahneler yapan ve aynı zamanda Artı Müzik yapım firmasının sahibi olan Dj Ufuktan yapmaktadır. Şu anda kendisinin menajerliğini Kıvırcık Ali’nin Menajeri olan Uğur Özayvaz yapmaktadır.

 Çalışmasını yürüttüğü Yak Gemileri Adlı teklisini Uğur ÖZAYVAZ Yapım Menajerlik ile birlikte başlayan serüvende birlikte çok güzel bir uyum sağlmaşılardır. Yak Gemileri yeni nesil gençlerin seveceği çok güzel bir eser Sözleri Serdar Çakar’ın yazdığı Düzenlemesini DarkSound yapmıştır. Klip Yönetmenliğinde kendi imzası bulunan Muhammet YIlMAZ Görüntü Yönetmeni olan ve aynı zamanda piyasada bir çok eserin altında ismi olan Ferdi Çalışkan ile çalışmıştır.   14 Ocak Cuma Günü Yak Gemileri Adlı teklisini Tüm müzikseverlerin beğenisine sunmuştur

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!