SPOR

ÜÇ BÜYÜKLER AVRUPA’DA

İlk olarak salı akşamı Galatasarayımız yüzümüzü güldürdü.

Ardından Fenerbahçe ve Beşiktaşımız tüm Türkiye’yi sevince boğdu. Uzun zamandır avrupa arenasına bu kadar güçlü çıkmamıştık .

Lig şampiyonu Cimbom bu sezon çok iddialı bir kadro kurdu ve meyvesinide almaya başladı muhteşem golcüsünün yanı sıra yaptığı nokta transferlerlede bunu gösterdi.

Takılmadan ön elemeleri geçti tabiki başarının sırrı Okan Buruk hocadır gerek yaptırdığı transferle ,gerekse oynattığı oyunla .

 Okan hoca tek kelimeyle son üç yılın hocasıdır.

Başakşehirde şampiyonluk.

Galatasarayda şampiyonluk.

Şimdide avrupada şampiyonluk, neden olmasın.

Okan hoca avrupada şampiyonluk yaşamış birisi.

Ayrıca sarı kırmızılılar bu sezon ülke puanına en çok katkı yapan takım oldu.

Fenerbahçenin aslında geçen yılda güzel kaliteli kadrosu vardı ancak hoca tercihi kötü olunca istedigi hedrfe ulaşamadı.ismail kartal’ gelişiyle birlikte takım kendine geldi. Hem ligde hem avrupada iyi sonular almaya başladı.

 Konfederasyon liginde liglere kalmasi tesadüf değildi tam tersine Fenerin de şampiyonlar liginde olması gerekirdi. Malesef ülke puanımızın düşük olması sebebiyle kendini bir anda üçüncü ligde buldu . Gülmeyin bana göre konfederasyon ligi bizim üçüncü ligimize eş değer. Fenerbahçede bunu gösterdi ve maçlarını hep kazandı. Şimdi sarı lacivertlilere bu ligde şampiyonluk yakışır.

Kartal Şenol GÜNEŞ ‘le birlikte yine yüksekten  uçmaya başladı rakiplerini bir bir geçen Beşiktaş bu sefer işi  şansa bırakmak istemiyor gibi görünüyor bunuda Dinamo kiew maçından anlıyorum. Daha önce son kieve karşı kaybeden Şenol hoca bu sefer her iki karşılaşmadada üstün futbolla rakibini çimlere gömdü. İnşallah üç takımımızı finalde görürüz bu zor değil imkansız, hiç değil.

Daha önce Galatasaray bunu başardı yine yapabiliriz.

Haydi çocuklar güldürün yüzümüzü.

Buna ülke olarak çok ama çok ihtiyacımız var.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!