SİYASET

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNİN GÖLGE ESNAF BAKANI EROL KORKUT ESNAF ODALARINI ZİYARET ETTİ SORUNLARINI DİNLEDİ

Türkiye değişim Partisi gölge esnaf bakarı Erol Korkut İstanbul Madeni Eşya ve Sanatkarlar odaları Birliği’ Başkanı Cevher Kartalı ziyaret ederek esnaf ve sanatkarın sorunları hakkında bilgi aldı.


Daha sonra İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Yazıcı bu ziyaretten çok memnun olduğunu böylece esnafın gündemde kaldığını söyledi.
Milli piyango Bayileri oda başkanı, Varlık Fonu ve SİSAL Şans Şirketinden rahatsızlıklarını dile getirdi.

İstanbul Büfeciler Odası Başkanı Mustafa Şimşek’i ziyaret etti.
Mustafa Şimşek yıllardır esnafın sorunlarıyla uğraşılmadığını ESNAF BAKANLIĞI’nın çok önemli olduğunu büfeciler ve tüm esnaflarımızın zor günler geçirdiğini eğer önlem alınmazsa bir çok işyerinin kepenk kapatmak zorunda kalacağını dile getirdi.


Gölge Esnaf Bakanı Erol Korkut Esnafın derdini sıkıntılarını içlerinden biri olarak yakından biliyorum ve siyasi hayatıma Esnaf Bakanlığı sözü üzerine girdiğini 40 yıldan beri Esnaf odalarının önemini ve alttan kalifiye yetişmiş personelihtiyacını karşılamak için Milli Eğitim Bakanlığı ve Esnaf Odalarının yaptıkları protokollerle eğitimli iş gücüne kavuşmalarını sağlıyorlar.


İnşallah Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün dediği gibi,
DEĞİŞİM BİZİMLE BAŞLADI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ.
DEVLETİMİZİN IŞIĞI SÖNMESİN, ESNAFIMIZIN IŞIĞI SÖNMESİN.
Ve mutlaka Esnaf Bakanlığı kurluacak bizden sonra diğer Partilerde bunu dile getirmeye başladılar, bu bile büyük bir başarıdır diyerek sözlerini tamamladı ve bu günkü ziyaretlerini bitirdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!