SİYASET

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ GÖLGE ESNAF BAKANI EROL KORKUT ESNAFIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Türkiye Değişim Partisi Gölge Esnaf Bakanı Erol Korkut Esnaf Odalarını ziyaret ediyor ve esnafın sorunlarını yerinde takip ederek notlar alıyor ve ulaşması gereken yerlere mesajları iletiyor.
Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün Parti tüzüğüne bizzat koydurduğu Esnaf Bakanlığı kurulacak maddesi ve yaptığı tüm konuşmalarda esnaf rahatlarsa Türkiye rahatlar ve ekonomi canlanır.
Yine Genel Başkan Mustafa Sarıgül söylemlerinde ” MİLLETİN IŞIĞI SÖNMESİN ESNAFIN IŞIĞI SÖNMESİN ” diyerek bu konunun ne kadar önemli olduğunu dile getirmiştir.

Gölge Esnaf Bakanı Erol Korkut Türkiye Değişim Partisi Pendik İlçe Başkanı Bünyamin Kurşuni le birlikte Hem Esnaf Ziyareti hem de Pendik Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Esnaf Ve Kredi Kefalet Kooperatifleri başkanı Sezai Kantarcı’yı ziyaret ederek sorunları ve yapılması gerekenleri konuştular oda Başkanı Sezai Kantarcı Erol Başkanımla çok eskilere dayanan bir dostluğumuz var çıktığı bu yolda kendisini destekliyoruz dedi.


Daha sonra Pendik Şoförler Otomobilciler Minibüsçüler odalarını ziyaret edip Oda Başkanı Bilal Gündoğdu’yu ziyaret ettiler.
Erol Korkut kendisine gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı kendilerine teşekkür etti .
Oda Başkanı Bilal Gündoğdu tüm odaların kuruluşlarında emeğiniz var ve Esnaf Bakanlığını sizden başkası düşünemezdi çünkü siz bu odaların ve esnafların içinden geldiniz yolunuz açık olsun dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!