SİYASET

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ BAKIRKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI KONGRESİNİ YAPTI

Türkiye Değişim Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı, 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Murat Şarkbay’ın İlçe Başkanı seçildiği kongrede konuşan TDP Genel Başkan Yardımcısı M. Erol Korkut, “Hudut ve bayrak bütünlüğünü savunan herkese kapımız sonuna kadar açık” dedi.

Mustafa Sarıgül Başkanlığında kurulan Türkiye Değişim Partisi, ülke genelinde örgütlenmelerine hız verirken, Bakırköy İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleşti.

Kurucu İlçe Başkanlığını Murat Şarkbay, yaptığı TDP Bakırköy ilçe teşkilatı kongre heyacanı yaşadı. Kongreye tek aday olan Murat Şarkbay, tüm delegelerin onayını alarak yeniden göreve seçildi.

KURUCU BAŞKAN MURAT ŞARKBAY GÜVEN TAZELEDİ

İlçe binasında düzenlenen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kuruldukları günden bu yana yapılan faaliyetlerin okunmasının ardından kendisini tanıtan İlçe Başkanı Murat Şarkbay, 1993 yılında başladığı siyasi hayatına şampiyonalar ligi olarak gördüğü Türkiye Değişim Partisi çatısı altında devam etmekten yana duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Genel Başkanları Mustafa Sarıgül önderliğinde, Türkiye’yi aydınlık günlerin beklediğini,

TDP ilkeleri doğrultusunda hareket ederek yurdumuzun içinde bulunduğu kaosu aşacaklarına inançlarının tam olduğunu söyleyen TDP Bakırköy İlçe Başkanı Murat Şarkbay, ilçe yönetimlerini birbirinden değerli, Atatürk ilkelerine bağlı, hudut ve bayrak birliğine inanan isimlerden oluşturduklarını ifade etti.

“TDP İKTİDARINDA ESNAF BAKANLIĞI KURACAĞIZ”

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün selamlarını ileterek kongrede konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı M. Erol Korkut, genel başkanlarının iktidara hazırlık çalışmaları kapsamında Trakya bölgesinde olduğunu söyleyerek, yakın tarihte yapacakları açılışlarına katılacağını duyurdu.

Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu eski Genel Başkanı olan M. Erkan Korkut, 1994-2004 yılları arasında Bakırköy’de büyükşehir belediye meclis üyeliği  ve Başkan vekilliği yaptığını  bölgeyi çok iyi tanıdığını söyleyerek, Bakırköy’ün hem kendisi hem Genel Başkanları Mustafa Sarıgül için çok önemli olduğunu vurguladı.

Kendisinin de bir esnaf olduğunu, Anavatan Partisi öncülüğünde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın bu günkü yerini kurduklarını ve ilkleri yapan kişiler olarak ilkleri yapacağına inandıkları TDP iktidarında, Ticaret Bakanlığı bünyesinde bulunan müdürlük düzeyinde temsil edilen esnafın da sesi olacaklarını belirten M. Erol Korkut, “Bakırköy de bir ilke imzamızı atacağız” diyerek iddialı konuştu.

Sağcı solcu demeden herkesin başlarının üzerinde yeri olduğunu söyleyerek tüm katılımcılara teşekkür eden TDP Genel Başkan Yardımcısı M. Erol Korkut, “Hudut ve bayrak bütünlüğünü savunan herkese kapımız açık” diyerek konuşmasını tamamladı.

TDP Bakırköy İlçe Yönetim Kurulu ise şu şekilde belirlendi

YÖNETİM KURULU ASİL

Güler Aydın

Metin Üreyişli

Mahir Arslan

Başar Akıncı

Berati Cebeci

Fevzi Köseoğlu

Serkan Alkanat

Şafak Kıyar

Mustafa Demir

Yavuz Tunca

Nevzat Aktaş

Melike Sözeri

Veysi Akkaya

Nejla Arı

Ünal Demirci

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!