GÜNDEM

TDP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KORKUT”ALIŞVERİŞİNDE KÜÇÜK ESNAFI TERCİH EDİN”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Korkut “Vatandaşlarımızdan Küçük Esnafı Tercih etmeleri tavsiyesinde bulunuyorum”

TDP’nin esnaflardan sorumlu genel başkan yardımcısı Erol Korkut,Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanacak tam kapanma ile birlikte  vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak yapılacak alış verişlerin yerel esnaflardan yapılması çağrısında  bulundu.

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid19 tedbirleri kapsamında tam kapanmaya gidildiğini sözlerine ekleyen Korkut” Verilen karar sonrasında vatandaşlarımız  da sabahın erken saatlerinden itibaren eksiklerini gidermek için yoğunlukla marketlerden alış veriş  yapmaya başladılar.

Bizim arzu ettiğimiz hiç olmasa aldıklarınızın yarısını mahallenizde  bulunan küçük esnafdan almanız.
Elindenizden  geldiğince ,mahalle bakkallarından alışveriş yapın.Bu 17 günlük tam kapanmada  yarın ,bir gün herhangi bir sıkıntı olduğunda yanına gideceğimiz esnaf arkadaşlarımızdan alışveriş yapalım .

Benim düşüncem sadece mahalle bakkalların değil diğer ihtiyaçlarınızı da  onlardan almaya özen gösterin. Ben akşam giderken mahalledeki bakkaldan almaya özen gösteriyorum.

Alamazsam iş yerimizin yakınındaki bakkaldan almaya özen gösteriyorum. Komşularımıza destek olmak adına  almış olduğum ekmeği ,iş yerimizin bulunduğu mahalledeki fırından almaya özen gösteriyorum. Ama tek benim yapabileceğim bir iş değil bu genel anlamda bütün esnaflarımız yerel esnafa yönelmelidir” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!