SPORYAZARLAR

TATLI’DAN ZEKİCE( ! ) HAREKETLER

MHK daha ilk haftada geçen sezon da çok kez yaptığı gibi  atamaları yine zekice(!) yaptı.

Geçen sezon hangi takıma, hangi hakem iyi geldiyse yine o hakemleri o takımların maçlarına atayarak başladı. MHK. Örnek mi?

Erkan Özdamar’ın Galatasaray maçına atanması.

Geçen sezon bazı maçlara istenmeyen hakemleri tayin edip sonra da hakemin kendisini mahçup etmediğini söyleyen satın Tatlı mahçup olunacak bir davranış yapmış olduğunu da itiraf etmiş oldu aslında.

MHK bu sezona bir takım başkanının biz atama, icra kurulundaki Metin Tokat’ istemiyoruz demesini derhal kabul edip değerlendiren Başkan Serdar Tatlı kader birliği yaptığı Metin Tokat’ın kellesi hemen aldı. Nerde kaldı Başkan Serdar Tatlı’nın dirayeti, felsefesi!

Görevde kalmak için böylesi taviz olmaz. Hiçbir şey öğrenmemiş yanında staj yaptığı Eski Başkan Yusuf Namoğlu’ndan sayın Tatlı. Görev sonrası arkada iyi bir nam bırakmak kolay değil. Sayın Tatlı’nın sayın Tokat’ı görevde kalmak uğruna feda etmesine ne denir?

Ayrıca büyük ihtimalle de yarım sezon sürecek görevi MHK ‘nın.sezon ortasında yolculuk başlar MHK için.

Ama tabi zekice(!) hareketlerin  mimarı başkan Tatlı icra kurulunda sayın Tokat olmasa da Tokat varmış gibi hareket ederek Tokat’ın gözdesi Erkan özdamar’ıdaha ilk haftadan Galatasaray maçına tayin ederek önemli Msj lar verdi bazı yerlere!

Gelelim ilk haftanın hakemlerine

C Çakır, S Arslanboğa, Y K Uğurlu, Y Kol, A Şansalan, A Karaoğlan,     F Aydınus ilk hafta olmasına rağmen kondisyonları ile iyi çıkardılar maçları.

A Kardeşler FİFA kokartına rağmen hala acemi, hala öğrenemedi hakemliği.

Z Küçük anlaşılmaz şekildeRizeli oyuncuya kırmızıyı es geçti!

E Özdamar bu maç için kendine güvenenleri haklı çıkarırcasına hareket edip Galatasaray’ın birinci penaltısını sanırım yakaladım düşüncesi ileacele edipverince anlaşılamadı temas dışarıda gibiydi, VAR da ne yapıyordu o esnada?

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!