SİYASET

SİNOPLU’LARIN KARARI  CENGİZ TOKMAK

Sinoplular Genel merkezden paraşütle indirilen halktan ve halkın sorunlarından uzak, dar kapsamlı aile ve köy çevrelerinden başka şahsi oyu olmayan ve onlardan başkasına da fayda sağlamayan, Sinop’a rutin kamu hizmetleri dışında hizmet getiremeyen milletvekillerinden  artık bıktığını ifade ediyor.

Sinoplular “Ak Parti kurulalı Sinop’a liste başı olan vekillerin tamamının Ankara çevresi var…Ancak bu kişileri Sinop’ta sokağa çıktığında kimsenin tanımadığı ve Genel Merkezden gönderilen isimlerin Sinop’a fayda sağlayamadığının geçen 20  yılda anlaşılmış olmasını ümit ediyoruz” diyor.

Sinopluların içinden bir isim olan köy köy her yeri adım adım gezen ve tüm sorunları tespit edip yetkili olduğu dönemde çözümünü sağlayan Cengiz TOKMAK’ın milletvekili olması durumunda Sinop’ta esen mutsuzluk havasının değişeceğini ve yeniden Türkiye’nin en mutlu ili olacakları halk arasında konuşuluyor.

Cengiz TOKMAK’a siyaseten haksızlık yapıldığı konusunda düşüncelerini aktaran Sinoplular “ O yine de davasına küsmedi…

Partisini terk etmedi…

Ancak biz artık sorunlarımıza yabancı isimlerden bıktık…

Biz içimizde bizimle yaşayan, tüm sorunları bilen, geçmişi temiz isim olarak Cengiz TOKMAK’ı  milletvekilimiz olarak görmek istiyoruz…

Parti genel merkezi lütfen genel merkezden aday göndermesin…

Sinop’un içinden milletvekilimiz olsun ki sorunlarımız çözülsün.”dediler.

Cengiz TOKMAK’ın 1.sıradan aday gösterilmemesi durumunda çok sayıda Sinoplunun tepki oyu vermesi bekleniyor.

Nermin Aydın

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!