GÜNDEM

SİNOPLULAR BİZİ DAHA FAZLA TEMSİL ETMELİ

Sinopluları iftar sofrasında buluşturan Ağaç, “Sorunların çözümü için Sinoplular siyasete atılmalı…Artık bizi daha çok Sinoplu temsil etmeli” dedi..

Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF )’e bağlı Bağcılar Durağanlılar Kalkınma Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Sinopluları iftarda buluşturdu.
Derneğin Bağcılar’da bulunan merkezinde gerçekleştirilen iftar programına yoğun katılım olduğu gözlendi.

DUALAR OKUNDU

İftar öncesinde okunan dualarla şehit ve gazilerin yanı sıra Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler saygıyla anıldı.

SİNOPLULAR BİZİ TEMSİL ETMELİ

İftarda oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan Bağcılar Durağanlılar Dernek Başkanı Mustafa Ağaç, “Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Ama bu zorlukları beraberlikle aşacağız. Bunun için bir olmamız gerekiyor. Yaşadığımız depremde de Türkiye’nin ‘Tek Yürek’ olduğunu gördük” dedi. Yaklaşan seçimlere de değinen Ağaç, “Ülkemizin olduğu gibi Sinopumuzun da sorunları çok. Bu sorunların çözümü için Sinoplular siyasete atılmalı. Artık bizi daha çok Sinoplu temsil etmeli” dedi.

YOĞUN KATILIM GÖZLENDİ

İftar programına Dernekleri temsilen  Kıraç Derneği Başkanı İdris Can, Beyardıç Derneği Başkanı Hüseyin Turgut, 5. Bölge Başkanı ve Durağan Uzunöz Köyü Dernek Başkanı Murat Sipahi ve Bağcılar Durağanlılar Dernek Başkanı Mustafa Ağaç’ta katılım sağladı.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!