GÜNDEMYAŞAM

SİNOPLU AKİL İŞ ADAMLARI KAHVALTIDA BULUŞTU (NERMİN AYDIN)

Covid-19 nedeni ile bir yıldır bir araya gelmeyen işadamları yasakların kalktığı ilk hafta kahvaltı programı ile Köşkeroglunda bir araya gelerek hasret giderdi.

Kahvaltıyı organize eden Sanayici iş adamı Hüseyin Çakırbaş Sinoplu is adamlarının arasındaki kaynaşmayı artırmak için kahvaltı organizasyonu düzenlediklerini söyledi.

Çakırbaş “İsadamlarımız arasında kaynaşmayı arttırmak amacıyla kahvaltı organizasyonu ile bir araya geldik fikir ve görüş alışverişi amacıyla buradayız hepimiz is hayatında kendini ispatlamış insanlarız hepimiz Siad “Sinop İş adamları Derneği” ve Çeşitli STK larda üyeyiz ve aktif görevler almış insanlarız bazılarımız aktif görevlerine hala devam ediyor görevli olmayan arkadaşlarımız da üye olarak kurumlarda yerini almış durumda.

Ülkemizi ve Tüm dünyayı saran Covid-19 nedeni ile bir yıldır bir araya gelemiyoruz başımızı koparmadık bir birimizle iletisimimiz sadece telefon üzerindendi yasaklar bir hafta önce kalkar kalkmaz hemen bu kahvaltıyı organize ettik.

 Özlemişiz bir birimizi her ne kadar telefonla konussak dahi yüz yüze gelmenin sıcaklığı bir başka oluyor adeta su an hasret gideriyoruz işlerinden veya özel durumlarından ötürü kahvaltiya katılamayan arkadaşlarımız var.

İnanın şu an onların varlığını kalbimde hissediyorum ve bu kahvaltı programımız büyüyerek devam edecek aramıza mazuriyet lerinden ötürü katılamayan dostlarımız heyecanla bir dahaki kahvaltıyı bekliyorlar.

Ben hepinize ayrı ayrı katılımınız dan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltiya katılan İşadamları Şenol Özdemir, Mustafa Dağci, Murat Yurdagül, Şakir Kurt, Selahattin Yıldırım, Ahmet Kizek, Şaban Yılmaz, Nihat Önder, Yusuf Özer, Mehmet Coşkun, Mehmet Ali Demir, Osman Tuncel, Çetin Aksoy, Muzaffer Elik, Kenan Abalı, Mustafa Akcan, Turan Özellik, Eyüp Köklü, Aydın Can, Nihat Sarıcan, Mustafa Akcan, Ahmet Bozak, Nihat Güneş, Emri Özcan, Asım Özcan, Sabri Özca, İsmet Yaşar

Güzel ve nezih bir toplantı oldu niyet belli akıbet belli diyerek bir dahaki kahvaltı programını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Güzel ve nezih bir toplantı oldu niyet belli akıbet belli diyerek bir daha ki kahvaltı programını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!