GÜNDEM

SİNDEF ‘TEN FEHMİ ÖZTÜRK’E SENİ MİLLETVEKİLİ YAPACAĞIZ

Dün akşam SİNOP DERNEKLER FEDERASYONU aylık toplantısındaydım. Her ay meclis toplantılarına davet ederler beni. Bu ayki toplantıda bir konukları vardı. İstanbul 3. Bölge Bağımsız milletvekili adayı Fehmi Öztürk aslında konuk denemez çünkü kendisi  de Sindef Üyesi Ve Dernek Başkanı hal böyle olunca kendisine ilgi bir hayli fazlaydı.

Toplantının açılış konuşmasından sonra söz alan konuşmacıların hepsi Fehni Öztürk’ü gönilden desteklediklerini tüm Sinopluların adayı olduğunu ve kendisini meclise gödereceklerinin sözünü hep bir ağızdan verdiler.

Snz alan Fehmi Öztürk artık 5 gün kaldı inşallah sizlerin teveccühüyle Pazar akşamı önce  Sinop’a Pazartesi günü de sizler İstanbul’dan ben Sinop’tan Ankaray’a  hareket edeceğiz inşallah  bu işi sizlerle başardıktan sonra tüm Sinopluların temsilcisi olacağım 93 yılından berİ aynı telefon numarasını kullanıyorum sizlere kartımı bırakacağım istediğiniz zaman bana ulaşacaksınız ve sorunlarımızı birlikte çözmenin yollarını arayacağız. Artık sizleri gerçekten dinleyecek BAĞIMSIZ bir Milletvekiliniz olacak dedi.

SİNDEF Başkanı Hasan Dalkıran Fehmi Abi bizlerden biri ve Sinopluyu iyi temsil edeceğine inancım tam ve onu yürekten destekliyoruz, inşallah meclise gidecek çünkü Siyasi partiler Sinop’luyu sıralamalarda dikkate almadılar ama Sinoplular kendi aralarında Fehmi Öztürk’ü Millet Meclisine göndererek tüm partilere mesajlarını vereceklerdir Son olarak oylar Fehmi Öztürk’e hep beraber meclise diyerek konuşmasını  bitirdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!