GÜNDEM

SİNDEF EKİBİ HER YERDE

SİNDEF genel başkanı sayın Hasan Dalkıran ve yönetiminin gösterdiği çabalar her yerde meyvesini vermeye devam ediyor.

Genel başkanlarının dur durak bilmeden gece gündüz halkına hizmet için koşturduğunu gören köy dernekleri de, üstlerinden gördükleri iyilik hareketlerini hayata geçirmektedirler.

İşte bunlardan bir tanesi.

Durağan Beyardıç Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği ve o Derneğimizin Gençlik Kolları. Yönetim Kurulu Üyesi  Ramazan Koru ’nun önderlik ettiği iyilik hareketi bu kez, Çerçiler Şehit Recep Geçer Yatılı Bölge Okulu’nda üşüyen yürekleri ısıttı.

Yatılı okulda okuyan ve  ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin,  içinde bulunduğumuz soğuk kış şartlarında, tabiat ananın mevsimsel soğuklarına karşı sıcak montlar hediye edilerek ısınmaları sağlandı.

Yapılan iş, dışarıdan sadece bir kışlık kıyafet dağıtımı gibi görünse de,  o montları alan çocukların yeni bir kıyafete kavuşmasının onlara verdiği sevinç ve heyecanı kim tarif edebilir ki ?

Yaptığınız hayırları Allah kabul etsin Durağan Beyardıç Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Gençlik Kolları ve inşallah başka köy derneklerimizin yöneticileri de sizleri örnek alır ve bu iyilik hareketi, dalga yöntemi ile yayılarak çoğalır…

Nermin Aydın

SİNOP Dergisi

Genel Yayın Yönetmeni

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!