YAZARLAR

SERGEN’İN ASKERLERİ

Cumartesi akşamı FENERBAHÇE – GALATASARAY maçın sonunda Beşiktaş’ın istediği skorun çıkmasıyla siyah beyazlıların oynayacakları Konya maçı bir kat daha önem kazanmıştı .

Zira kazanırsa puanlar eşit ve İkili ve üçlü averajda da üstün olacaktı. Bunun bilinci içinde maça başlayan kartal Konya maçıyla hem çıkış yapmak hem de puan farkını kapatmak istiyordu.

 Ancak Halis Özkahya 90 dakika boyunca yönettiği maçta elle oynamaları görmezden gelirken 21.dk da Nskala yı ikinci sarıdan oyundan attı.

Siyah beyazlıları 10 kişi bırakarak elleri görmezden gelip birde Beşiktaş’ın penaltısını vermeyen Halis Özkahya yinede siyah beyazlıların oyunun akışını etkileyemedi.

10 kişi kalan Beşiktaş rakibine karşı yinede üstün oynadı .

 Bir kişi eksik olan ve savaşan takım sahada inanılmaz mücadele verirken, kartalda Souza müthiş oynadı defansta Vida ve Welinton mükemmel oynadı.

 Rosier mükemmel oyununa bir de 81.dk da gol sıkıstırması Maçın en güzel anıydı.

Maç Sonunda Beşiktaş adeta şampiyonluğun en büyük adayı benim dedi.

Sergen Yalçın yerinde yaptığı değişikliklerle golü bulmayı başardı maç sonu kendilerini yere atanlar ,birbirlerini tebrik edenler görülmeye değerdi. Sergen Yalçın Maç sonu basın toplantısında yaptığı konuşmanın tamamının altına imza atmamak mümkün değil.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!