SPOR

OSMANİYE İSTİKLALSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR

Süper amatör ligi 3. Grupta yer alan Bakırköy Osmaniye İstiklalspor bugün Tahtakale Kartallarıspor ile evinde oynadığı maçta rakibine gol oldu yağdı.

Maça hızlı başlayan İstiklalspor santra vuruşundan sonra birinci dakikada Serkan Uysal’la golü buldu. Emirhan Çetin 24. Dakikada durumu 2-0’a taşıdı golden iki dakika sonra Hasan Zeren 26. Dakikada durumu 3-0 yaptı rakip sahada sürekli gol arayan İstiklalspor  31. Dakikada yediği penaltı golüyle ilk yarıyı 3-1 önde kapatmasını bildi.

İkinci Yarı Goller ardı ardına geldi.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte rakibini abluka altına alan İstiklalspor 61. Dakikada Hasan Zeren’le durumu 4-1yaptı. Golden dört dakika sonra golü bulan Tahtakale Karakartallarıspor durumu 4-2’ye taşıdı. 72. Dakikada Serkan Uysal, 74’de Hasan Zeren ve 81. Dakikada Emirhan Çetin’in golleriyle taraflarının desteğiyle sahadan 7-2 galibiyetle ayrıldı. Maç sonrası görüşlerini aldığımız Bakırköy Osmaniye İstiklalspor Kulüp Başkanı Adem Süleymanoğlu, taraftarlarının desteği ile takımıma olan inancım bizi şampiyon yapacaktır dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!