SPOR

“ORTALIK FENA KARIŞTI”

Beşiktaş ve Fenerbahçe şampiyon olmasında kim olursa olsun öylemi ? Olmaz kardeşim olmaz ! Koca bir sezonun emeği var alın teri var nasıl böyle bir şey düşünebilirsiniz ?

Beşiktaş Sergen Yalçın’la sezonun en iyi futbolunu oynattı Beşiktaş olmasaydı bu sezon futboldan kim zevk alırdı ?

Kim maçları izlerdi ?

Yayıncı kuruluş kime dekorder satardı söyleyin ?

Aynı şekilde sayın Ali koç dünyanın parasını yatırıp yıldızları takımına dahil etmedimi?

 En son dünya yıldızı Mesut’u getirmedi mi getirdi.

 Genç yaşta takımın sorumluluğunu alan iki teknik adam Sergen ve Emre varını yoğunu ortaya koyup takımlarının başarısı için çalışmadılar mı?

Ben öyleyim hemde çok çalıştılar bu gün şampiyonluk kimin hakkı diyorsanız ?

Öncelik Sergen hocanın ondan sonra Emre hocanındır. Bunca emeğe bunca yatırıma saygı duymak gerekirken hakemler malesef ligimizde başrol oynamaya devam ediyor .

Hakem hataları demiyorum artık hakemler kasti olarak Beşiktaş’ın önünü kesmek istediler verilmeyen penaltılar kartlar ve en son da Karagümrük maçında Necip’in kafasına vuran Roco ya bırakın kırmızı sarı kartı faulü bile rakibe verince olay bitmiştir. Ayıptır günahtır .

Maç içinde yapılanlar ve Karagümrük teknik direktörün Beşiktaşı yenme isteğine anlam veremedim. Acaba kaç maça bu istekle çıkmıştır.

 Maç sonu Roco’nun Beşiktaş yedek oyunculara el hareketi yapması da neyin nesi son maçta ceza alsınlar şampiyon olmasınlar diye yapılmış provake bir olay olarak tarihe geçecek.

 Beşiktaş aslanlar gibi eksik meksik demeden mücadelesini verdi.

Yener yenilir bu ayrı mesele önemli olan herkesin bir birine karşı saygılı olmasıdır.

Gelelim Galatasaraya Hayırdır?

 Maç başlamadan Fatih Terim Arda Turan’a bakarsın Beşiktaş ve Fenerbahçe yenilir demesi tesadüfmü?

Bu olasılık milyonda kaçtır acaba hiç düşündünüz mü ?

Yıllar önce Galatasaraylının bir sözü aklıma geldi : yine böyle son maça kalmış şampiyonluk, Fener mi olacak Galatasaray mı derken o yönetici saatini gösterdi ve 20:45 te ne olacak yarın görürsünüz demişti ?

 Yine Ankaragücünü ve Malatya maçlarınıda unutmuş değiliz bu millet aptal değil.

Bu gün ise maç biter bitmez sarı kırmızılı futbolcular fatih Terim ve yöneticiler kendilerini şampiyon ilan ettiler hatta daha ileri götürerek oynanmamış Malatya maçını en az 5-6-7 sıfır kazandılar yetmedi.

 Beşiktaşın oynayacağı Göztepe ye ve hocasına ayar vermeye kalktılar işin garip yani tecrübeli tek.direktör Ünal Karaman da talihsiz bir açıklama yaptı .

Malatya ve Göztepe Türk futbolunun sembol takımlarındandır, siz şampiyon olacaksınız diye bu takımları vebal altına alamazsınız .

 Oynayın kazanın ama hakkınızla.

Türk futbolunun bugün neden ilerleyemediğini de açıkça görmüş olduk. Cumartesi gecesi her şey bitiyor bir takım şampiyon olacak ve adayların içinde halen en avantajlı olan Beşiktaş .

 Beşiktaş Göztepe yi yendiği takdirde sadece Galatasaray maçının skoruna bakar Galatasaray rakibini 4 farklı yenememişse şampiyonluğunu ilan eder gollerin eşit olması durumunda yine Beşiktaş şampiyon olur.

 Yani anlayacağınız üzere şampiyonluk Beşiktaşın elinde . Ne demiştik futbolun adaleti varsa şampiyon BEŞİKTAŞ olur ve olacak.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!