SİYASET

MİLLİYETÇİ CUMHURİYET PARTİSİ NEDEN KURULDU ?

GENEL BAŞKANI KİM ?

MCP NEDEN İDEOLOJİ PARTİSİ DEĞİL?

MCP NELER YAPACAK?

MCP’YE HALK NEDE OY VERECEK?

İktidar ve mevcut muhalefet partilerinin uyguladığı politikaları yeterli olumlu bulmayarak iktidar ve muhalefette ciddi eksiklikleri görerek 83 milyona hizmet için kuruldu.

MCP Genel Başkanı Fehmi Hataş Kırıkkale doğumlu 52 yaşında Ankara’da ikamet ediyor İş Adamı Esnaf Şeffaf ilkeli duruşu ile Hak hakikat yolunda.

 MCP neden ideoloji partisi değil;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bayrağı Altında yaşayan Türk Kürt Arap Alevi Sünni Roman gayri Müslüm Dili dini ırkı mezhebi ayrı olan çok insan yaşıyor ve MCP olarak bir bütün herkese her kesime Eşit olduğumuz olacağımız için 83 milyonu bir Çatı Altında eşit olarak siyaset hizmet yapacağız herkesin herkesimin görüşüne saygı duyduğumuz için ideoloji yerine bir bütün olmayı tercih etmiştir.

 Türkiye’yi halk ile birlikte yöneteceğiz

MCP’NİN PROGRAMI NE ;

Eğitim,Üretim,Sağlık, Adalet,Hak,Hukuk

Emek Emekli Emekçi işçi öğrenci çiftçi esnaf  İşveren yolsuzluk yoksulluk  ve Her Alanda Reform yaparak kimsenin Adeletsiz şekilde yaşamasına müsaade etmeyecek,

Hiç kimse geçinme korkusu yaşamayacak

Her canlıya şefkat edilecek 

Vergi faiz ceza yasak düşünce özgürlüğü için korku içinde yaşamayacak

MCP’YE NEDEN HALK OY VERSİN;

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İktidarında,yerel yönetimlerinde Ayrımcılığın,Yandaşlığın,Ötekileştirmenin Yolsuzluğun,Yoksulluğun,Hukuksuzluğun yeri yoktur

Çünkü İnsana insanlığa Hizmet vererek herkes hat ettiği hizmeti ödülü Alacaktır.

MCP HALK İÇİN KURULDU HALKIN PARTİSİ;

Halk sorunlarını en iyi bilen yolsuzluğa hukuksuzluğa açlığa sefalete ayrımcılığa mağdur olmuş saf temiz samimi şeffaf kişilerden oluşan kadrolar tarafından MCP  partimiz kurulmuştur.

O yüzden sorunları biliyoruz destekleyin geliyoruz diyerek 83 milyonun oyuna talip olduğumuz için halkımız hiç tereddüt etmeden MCP’ye oy verecek.

 Saygılarımla

TURGUT KILIÇ

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi

Genel Başkan yardımcısı

İstanbul İl Başkanı

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!