SİYASET

MİLLİYETÇİ CUMHURİYET PARTİSİ İSTANBUL’DA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel başkan yardımcısı ve İstanbul Başkanı Turgut Kılıç ve il başkan yardımcılarının da katılımıyla İstanbul’ da belirlen bazı ilçelere ilçe başkanlarının atamalarını yaptı

Genel başkan yardımcısı ve İstanbul il başkanı Kılıç il başkan yardımcılarını öncelikle tanıttı.

Genel başkan yardımcısı Kılıç öncelikle bu gün bize bürosunu tahsis eden Disiplin kurulu başkanım Muharrem Kamış’a teşekkür ediyorum dedi.

Programa il başkan vekili Tamer Aslan, teşkilat başkanı İhsan Atar, basın yayın propaganda ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Yalçın Arıcı, Kadın kolları başkanı Nursel Nural, il başkan yardımcısı Esnaf komisyon başkanı Cemal Toker, il başkan yardımcısı Muhasip Kenan Kabak, Gençlk kolları başkanı Serhat Kahraman ve il başkan yardımcıları 1 bölge başkanları Bülent Özer ve Yılmaz Çimen de programa katıldılar.

Ataması yapılan ilçe başkanları ise sırasıyla

KARTAL İLÇE MEMİK TAŞATAN, ATAŞEHİR RECEP ATAR, SANCAKTEPE ALİ BENLİ, TUZLA  GÖKHAN AKTAŞ, MALTEPE AHMET TÜRKEL, PENDİK MUSTAFA OĞUZCAN,

“ÖTEKİLEŞTİRİLMEYE BİZZAT MARUZ KALDIM”

Milliyetçi Cumhuriyet Parti Genel başkan yardımcısı veİstanbul il başkanı Turgut Kılıç ben ve arkadaşlarımın çoğu daha öncelerde görev aldığımız siyasi partilerde dışlanıp ötekileştirilmeye maruz kaldık biz bu hataya düşmeyeceğiz diyerek nasıl hareket edeceklerini açıkladı.

“Parti politikalarını ve neden Milliyetçi Cumhuriyet Partisi’ni seçtiğini de konuşmasında kısaca değindi; “Milliyetçi Cumhuriyet Partisini seçmemdeki asıl neden ise geçmişte bizzat maruz kaldığım ötekileştirmeyi üzülerek belirtiyorum. Bizler emekçi rençber ailenin çocuklarıyız. Maddi olarak kendi yağımızda kavrulan insanlarız. Yani biz dış veya iç güçlerden para ve emir alarak yahut bir siyasi partinin devamı gibi bir durumun söz konusu değil, bugün Milliyetçi Cumhuriyet Partisi 53 üyesi ile vatanına ve milletine hizmet etmek için inanmış insanlarla yola çıktı. Yani  inanıyorsan, bayrak için millet için hizmet etmek istiyorsan, başımızda yerin var.  Tahsilin, maddi durumun, güzelliğin ve stilin bizim için önemi yok. Zira kendinize yapılmasını istemediğiniz bir haksızlığı, başkasına yapmamak kaydıyla yanımızda yer alabilirsiniz”

MİLLİYETÇİ CUMHURİYET PARTİSİ KADOLARI OLARAK CENNET VATANIMIZ VE HALKIMIZ İÇİN “YENİ BİR HİKAYE YAZIYORUZ” DEDİ

Genel başkan yardımcısı ve İstanbul il başkanı Kılıç nasıl’mı olacak diyerek konuşmasına devam etti.

“Biz herkese ve her kesime kucak açıyoruz. Değerli arkadaşlarım Milliyetçi  Cumhuriyet Partisi olarak biz her zaman mazlumun yanında haklının yanında haksızlığın karşısında olmak için yola çıktık. Yani bir elin nesi var, iki elin sesi var. Bugün mevcut iktidarın ve muhalefet partilerinin gidişatı, halktan kopukluk, kendini kayırma vesaire gibi konuları ele aldığımızda yeni bir bakış açısının, yeni bir hikeyenin başlaması kadar doğal bir durum göremiyorum. Değerli arkadaşlar bizler, Çanakkale’de yatan dedelerimizin torunlarıyız. Bugün burada inanan arkadaşlarımla hayırlı bir iş yapacağız. Vatana, millete ve en önemlisi de halkımızın beklentilerini, sıkıntılarını duyan, gören ve anlayan bir parti olarak bu yolda yürüyeceğiz”

Genel başkan yardımcısı Kılıç biz Türk ulusu olarak elhamdülillah Müslümanız diyoruz ve Türk’üz dediğimiz için blz’ de iki Mustafa nın ismi çok önemlidir diyerek konuşmasına devam etti.

“İKİ MUSTAFA’YI ÖRNEK ALDIK”

“Milliyetçi Cumhuriyet Partisi’’ de hangi memleketten, ırktan dilden, dinden ve Hüviyet’ten olduğun önemli değil, önemli olan ne kadar gönül bağındır. Bizler iki Mustafa’yı örnek aldık, lider seçtik. Birincisi; Peygamberimiz Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem diğeri ise ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’tür.

 Biz Peygamberimizden ahlakı, adaleti, insana bakış açısı ve dürüstlüğü ile örnek aldık.

Mustafa Kemal Atatürk; yokluk zamanında bu ülkeyi kuşatmalardan kurtarıp, bize bağımsızlığı kazandıran ve Türkiye Cumhuriyeti’ni hediye ederek, ‘ihtiyaç duyduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur’ diyen atamızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Yani bizim çizgimiz, Allah rızası için, halk için, hak için ne yaptıklarımızdır. Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yöneticileri ile İstanbul İl Başkanlığı, Yani kendi nefesimizle, medeni cesaretimizle ve özgür irademizle biz bu yola çıktık. O nedenle benim genel merkezde de yaptığım bir sloganım var; ‘sorunları biliyoruz, destekleyin geliyoruz”

Akabinde ilçe başkanlarına atama mazbataları verilerek rozetleri takıldı Genel başkan yardımcısı Turgut Kılıç biz MİLLİYETÇİ CUMHURİYET PARTİSİ TÜRKİYE’nin her yerinde büyüyen güçlü ve genç kadroları ile emin adımlar ile hem yerel hem genel seçimlerde iktidara yürüyoruz sloganımızda; ‘sorunları biliyoruz, destekleyin geliyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!