SİYASET

MHP BAKIRKÖY İFTARINDA KATILIM REKORU KIRILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bakırköy İlçe Başkanlığı’nca, İlçe Başkanı Turgut İnan’ın öncülüğünde düzenlenen iftar programına binlerce kişi katıldı.
MHP, Ramazan ayının bereketini paylaşmak amacıyla binlerce vatandaşa iftar yemeği sunarak dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirdi.
İftar programına; Mhp İlçe Başkanı Turgut İnan, Ak Parti İlçe Başkanı Cuma Parlak, Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ali Talip Özdemir, Mhp İstanbul Milletvekili İsmail Aksu, 27. Dönem Mhp milletvekili Arzu Erdem, İl başkan yardımcıları, STK’lar, meclis üyesi adayları ,yerel ve ulusal basın mensupları ve binlerce Bakırköylü katıldı.


Mhp ilçe Başkanı Turgut İnan yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde iftarımızı Bakırköylü hemşerimizle açtık ve yine bu birlik ve beraberlikle Ali Talip Özdemir Bakanımızı Bakırköy Belediye Başkanı yapacağız dedi.
AkParti Bakırköy İlçe Başkanı Cuma parlak tüm iftara katılanlara teşekkür ederek Cumhur ittifakının bu seçimde Bakırköylü vatandaşlarımızın desteğiyle Ali talip Özdemir’i 31 mart gecesi Bakırköy belediye başkanı yapacağız dedi.


Mhp Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu’da Ali Talip Özdemir Bakırköy için bir şanstır ve Bakırköylü vatandaşlarımızın hem kendileri için hem de daha iyi şartlarda yönetilmeleri için kentsel dönüşümün işin erbabıyla kolay çözüleceğini çünkü Çevre Bakanlığı ve İmar yasalarının çıkaran komisyonlarda bulunan Bakanımız Dünya kenti Bakırköy için sizlerin oyuna talip dedi.


Bakırköy halkının yakından tanıdığı ve iki dönem Bakırköy’ü yöneten Ali Talip Özdemir sevgili hemşerilerim sizlerle Bakırköy’de güzel işlere imza attık şimdi gene Bakırköy için buradayım gelin bu güzel kentimizi hak ettiği yere hep birlikte getirelim bunun için sizlerin oylarına talibim bu güzel iftarda bir araya gelmemizden dolayı çok mutlu oldum Allah bizlere hayırlı işler yapmayı nasip etsin haramla işimiz olmadı olanları da aramızda barındırmadık Bakırköylünün her kuruşu gene Bakırköylü için harcanacak ve şeffaf bir şekilde tüm hesaplar her ay halka açıklanacak dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!