SİYASET

MHP BAKIRKÖY ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNE ZİYARETTE BULUNDU

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, bakırköy Alevi Kültür Derneği’ni Ziyaret Etti
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, İlçe Başkanı Turgut İnan ve Meclis Üyesi Ahmet Altun ve beraberindeki heyet bakırköy Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Vekil ve heyetini saat 14.00’den 16.00’ya kadar bekleyen canlar adına bakırköy Alevi Kültür Dernek Başkanı Taner Süslü ise şunları söyledi: ” Siyasilerin işleri aksayabilir düşüncesi içinde sabırla Zeynel Beyle vakit geçirdik. İkramlar çay, kahve ve pastalarla başladı. Beklediğimiz misafir içeri girer girmez ise Milletvekilimiz Arzu Erdem hakkınızı helal edin dedi. Bir arkadaşımızı hastanede ziyaret ettik, onun için geciktik” dedi.
Sayın vekilim; Ziyaretimize geldiğiniz için Alevi camiası adına teşekkür ederim.
Bu zamana kadar başımız her konuda sıkıştığında Turgut İnan başkanım olsun, Ahmet Altun olsun her konuda yardımlarınızı, desteklerinin görüyorum. Çok teşekkür ederiz. Bende çok değerli canları topladım. Burada bir aile tanışma sohbeti şeklinde olalım düşüncesi içindeyim. Arkadaşlarımı sizlere tanıtmak istiyorum.
Ahmet Sofu ,Tahsin Koçoğlu, Mehmet Özlen, İhsan Günyüzü, Ortans Kıvanç, Ali Kuloğlu, Cengiz Bey, Veysel Akgul , Zeyner Üner ..

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem
Biz neden Alevi derneğini önemsiyoruz. Bu ülkede Alevi konusunda, Alevi vatandaşlarımız çok eziyet çekmiş, çok ezilmiştir. Sabırla bekleyen bu insanlar, vatan için baş kaldıran millet olmamış, devletine sahip çıkan, Kendi içinde sıkıntıları var, ama bunu demokratik yollarla benimseyerek arzu eden Aleviler olduğunu biliyorum.
Onun için sizler vatan için ne kadar milliyetçi olduğunuzu çok iyi biliyorum. Geçmiş günlerden bunları çok iyi biliyoruz.
Halen Cem evlerinin cami gibi devletin hükmünde olmasını arzu ediyoruz ve bekliyoruz.
Aleviler; kültürlü, bilinçli, vatanını seven, bayrağını seven bir millettir. Türkiye’nin çimento taşlarından biridir.
Hz. Ali’nin bir sözü vardır. Zenginliğin en iyisi akıl zenginliğidir.
Onun için Alevi insanı kültürlü, bilinçli insanlardır. Eline, diline, beline sadık insanlardır. Aleviler, kadınlara değer verenlerdendir. Sanatçı ruhlu insanlardır. Hayatın pişirmiş, olgunlaştırmış olduğu, nerede ve nasıl konuşacağını bilenlerdensiniz. Ben kendim, kardeşlerimi, büyüklerimi yanımda hissediyorum şu an. Burada huzur buldum.”dedi..


BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI ÇALIŞMIYOR!
Bir bakın bende Ataköylüyüm. Sokakta, kadınlarımızla, esnaflarımızla buluştuk. AK Parti gitsin de kim gelirse gelsin dediler. CHP’li belediye başkanını 100 kişiye sorduğumda kimse memnun değil, kimse hizmetini vermiyor diyorlar.
Peki bu CHP küçücük belediyeyi bile yönetimiyorken, yarın devleti nasıl yönetecekler.. Bu ülkemiz için kayıp olmayacak mı?
Ülkemiz adına cumhurbaşkanımızın 5 yıl daha ülkenin başında kalmasını bizler önemsiyoruz. Bu konuda ülkemiz adına, farklı düşüncelere saygı duyuyorum. İyi düşünün. Vatan için, ülke için bir arada olmak zorundayız.
Beni candan, gönülden dinlediniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ben doyamadım, bir daha bir araya gelmek üzere izin istiyorum.’dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!