GÜNDEM

METEOROLOJİ 7 GÜNLÜK HAVA TAMİNİ YAYINLADI

Meteoroloji 20 Ocak tarihli güncel hava durumu raporu yayımlandı. Son dakika bilgisine göre cuma ve cumartesi gününden itibaren Batı bölgeleri ile İstanbul dahil yurdun dört bir yanında kar yağışları etkili olacak. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil çok sayıda ilde kar yağışının günlerce süreceği Meteoroloji’nin 7 günlük hava raporuna da yansıdı. Diğer taraftan uyarılara AKOM’dan da ekleme geldi.Uzun bir süredir aralıklarla farklı bölgelerde etkili olan soğuk ve karlı hava cumartesi gününden itibaren zirveye ulaşacak. 6 gün boyunca devam etmesi beklenen kar yağışının İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Edirne, Adana dahil 81 ilde etkisini hissettirecek.


METEOROLOJİ GÜNCEL HARİTAYI YAYIMLADI
Meteoroloji’den gelen son dakika haritalı hava durumu paylaşımında cuma gününden itibaren İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilde uzun süreli kar yağışı etkili olacak.

İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI EN AZ 5 GÜN SÜRECEK
Uzun bir süredir beyaz örtüye hasret kalan İstanbullular Cuma akşamından itibaren başlayacak olan ve en az 5 gün sürmesi beklenen kar yağışıyla birlikte kara doyacak.Cuma gecesi sıcaklıklar eksi 4 derecelere kadar inerken, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri de soğuk havanın etkisiyle birlikte kar yağışı kendini gösterecek.”İstanbul’da hava durumu nasıl olacak?” diye merak edenler Ocak ayının son haftasında soğuğu iliklerine kadar hissedecek.

AKOM’DAN UYARI: CUMA ÖĞLE SAATLERİNDE YENİ HAVA DALGASI ETKİLİ OLACAK

Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul’da hava sıcaklıklarının düşeceğini belirterek vatandaşlara kar yağışı uyarısında bulundu. AKOM’dan yapılan açıklamada, “Cuma öğle saatleri itibari ile bölgemizde yeni bir soğuk hava dalgasının 4-5 gün boyunca kuvvetli kar yağışı ile birlikte etkili olacağı tahmin ediliyor.” denildi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!