GÜNDEM

LÜTFEN DİKKATLİ OKUYALIM

Bu yazımda herkesten özür dileyerek bazı küçük ama çok büyük anlam taşıyan gerçekleri yazacağım. Sosyal medyada yazılan yazıları tam okumadan farklı anlam taşıyan cevap yazıyoruz. Bazen hepsi olmasa da birçoğunda ben de yanlış yorum yapıyorum. İçimizde bir çoğumuz yanlışı düzeltiyor, bir çoğumuz da sistemi bilmediğimiz için öyle bırakıyoruz ya da farkına varmıyoruz.En yakın tarihten örnek verirsem Aygün ÇIKIT kardeşimin hastaneye yattığını yazdığımda 5 kişi baş sağlığı dilediği için yazılarını silmek zorunda kaldım.

Üç gün sonra arkadaşım vefat ettikten sonra geçmiş olsun diyenler de olduğu için haberi komple sildim.Cenaze haberine günaydın diyenler de ara sıra oluyor. Günaydın demek insan oğlunun vazgeçilmez sabah selamı olduğu için sayfalarda herkes günaydın yazarak bunu devam ettiriyorlar. Bazılarımız akşam yatarken günaydın diyor. Günaydın yazılarına öğleden sonra ya da akşam üstü günaydın diyenler de olmuyor değil. Bazılarımız da bayram sabahı iyi bayramlar diyeceği yerde iki gün önceden ya da arife gününden iyi bayramlar diyorlar.

Şunu unutmayalım ki “Demir tavında dövülür”.Kış aylarında Bakırköy’de çok güzel konserler yapılıyor. Bana sayfalarımda yayınlamam için yollanan tüm konser etkinliklerini yayınlıyorum. İtinayla yapılan konser görsellerini yayınladığımda, nerede, saat kaçta diyenler de oluyor. Görseli dikkatlice okusak orada her şey yazıyor. Derdim kimseyi eleştirmek değil ama maalesef bazen bu tür yanlışlıklar oluyor.

25 Ağustos 2022 Perşembe günü Bakırköylüler Derneğimizin yapmış olduğu Aşure gününe katılan Bakırköylü dostlarımıza, Belediye Başkan yardımcısı Cavit Ganiç abimize, STK başkan ve yöneticilerine, İlçemizdeki siyasi parti başkan ve yöneticilerine, meclis üyelerimize, yerel gazetecilerimize, bizim sevdiğimiz ve bize değer verip gelen ve de sayfalarımızdan Allah kabul etsin mesajları yazan tüm Bakırköylülere sonsuz teşekkürler.

Kendinize iyi bakın.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!