GÜNDEM

KABLO HIRSIZLARI İSTANBUL METROSUNU DURDURDU

Metro İstanbul, teknik bir arıza nedeniyle durdurulan Yenikapı-Bayrampaşa metro seferlerinin Yenikapı-Ataköy ve Yenikapı-Kirazlı istasyonları arasında yapılmaya başlandığını duyurdu.

Konuya ilişkin açıklama yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun aksamanın sebebinin kablo hırsızları olduğunu açıkladı.

Yenikapı-Bayrampaşa arasında metro seferleri teknik bir arıza nedeniyle karşılıklı olarak durduruldu. Seferlerin yapılamadığı istasyonlarda kalabalık oluştu.

Metro İstanbul‘dan son açıklamada yapılan açıklamada, “M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı metro hattında seferlerimiz Yenikapı-Ataköy ve Yenikapı-Kirazlı istasyonları arasında yapılmaya başlanmıştır” denildi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, akşam saatlerinde Yenikapı – Bayrampaşa arasında metro seferlerinin durmasına ilişkin açıklama yaptı.

Kablo hırsızları nedeniyle metro seferlerinin durduğunu ifade eden Ongun, paylaştığı kamera görüntüleriyle birlikte şunları ifade etti:

“Bu görüntülerin nedeni, kablo hırsızlarıdır. M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı Metro Hattı’nda seferlerimiz sadece Bayrampaşa-Ataköy ve Bayrampaşa-Kirazlı istasyonları arasında yapılabilmektedir. Kablo hırsızlarının yakalanması için Emniyet birimlerimiz çalışıyor.”

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!