SİYASET

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ AHAD ANDİCAN BİAD’I ZİYARET ETTİ

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahad Andican Bakırköy İlçe Başkanlığı ile Birlikte Bakırköy İş Adamları Derneğini Ziyaret etti.
Kendisi de Bakırköy Ataköy’de İkamet eden Andican 30 yıla yakındır dostu olan BİAD Başkanı Salim Yılmaz’a burada olmak güzel yıllar sonra diyerek BİAD toplantı salonuna geçtiler.
Biad Başkanı Salim Yılmaz İyi Parti Milletvekili Ahad Andican ve İyi Parti Bakırköy İlçe Yönetimine hoş geldiniz dedi.

Ahad Andican malesef ülke son 15 yılda dar boğazda ve çok ciddi şekilde zor durumda. Bu durum yönetememekten kaynaklanmaktadır, Bakırköy İş Adamlarında olduğumuz için işin ekonomik bakımından ele alırsak.
Maalesef iktidar üretim amaçlı altyapı oluşturmadığı için sadece tüketim ve ithalat dayalı bir yönetim bu günkü ortamı yaratmıştır.
Bu ülkenin kaynakları 20 yıldır maalesef yandaş şirketlere verilmek suretiyle istihdam yaratatacak projeler yapılmamış Eğitime önem verilmemiş sadece kendilerine yakın kesimleri kalkındırmışlardır, ülkenin % 80 yakın kesimi sıkıntılarla boğuşmakta ama iktidar PARA GARANTİLİ adrese teslim ihaleler vermeye devam etmekte.

Üretim olmadığı için dış borç açığı korkunç boyuta ulaşmış durumda döviz girdisi olmadığı zaman ardaki fakta açılmakta.
Siz İstanbul!a 50- 60 milyar dolarlık Kanal İstanbul yapmak istrseniz inşaat ve emlak rantında başka bir getiri oluşturamazsınız ve hem Matmar Denizini hemde İstanbul’u kaybedersiniz.
Bu kadar çok ihaleler verilmekte ama istihdam ve işsizlikte Dünyada ilk sıralardayız.Yanlış Politikaların ürünü bunlar.

Çalışabilen genç nüfussun % 30 işsiz böyle bir şey olabilir mi! TUİK’e bakarsanız işsizlik % 12 lerde iktidara geldikleri günden beri bir tek fabrika açmadılar Cumhuriyet kurulduğundan beri kurulan fabrikaların tamamını da sattılar.
Türkiyenin 500 milyar dolarlık dış borcu var bunun 200 milyar doları 5 bilinen mütahite böyl bir şey olabilir mi!
25 ila 40yıl dvlet ödeme garatili ihaleler Türkiyenin geleceğine ipotekkoymaktır.
Yani sizin çocuklarınızın hatta torunlarınızın geleceğine ipotek koyarak sizleri geçmeiğiniz yolardan, köprülerden ve hiç gitmediğiniz şehşr hastanelerinden, uçmadığınız hava alanlarından 30 yıl borçlandırıyorlar.

İyi Parti olarak % 16 lık bir oy oranına sahibiz seçimlere 1,5 sene var bu sürede daha iyi çalışıp sizlerin desteğiyle bunları göndereceğiz.

Biz iktidar geldiğimizde önceliğimiz ekonomiyi düeltmek ve işsizliği bitirmek daha sonra eğitim ve istihdm sağlamak ve yapılanların hesabını sormak.

Salim Başkanında bildiği gibi ENKAZ DEVRALDIK diye bir deyim vardır. Gerçekten bir enkaz devralacağız ama biz bunu en kısa zamanda yaptığımız projeleri faliyete geçirerek ekonomiyi ve eğitii hızla çalışır hale getireceğiz diyerek sözlerini bitirdi.

Ataköy Gazetesi sahibi Özcan Atamer Andican’a İyi Parti İl Başkanlığı ve Bakırköy İlçe Başkanı Bakırköy’de yapılanları neden görmediklerini Bakırköy Belediye Başkanı’nın Bakırköy’lünün geleceğini ada ada sattığını en son da Basınköy’deki arazinin satışı kararına neden tepki göstermediklerini sordu ?

Bu soruya İlçe Başkanı cevap verdi! ama başka şeyler anlattı Kendisinin Pandemi süresince kapı kapı erzak ve yardım dağıttığını Başka hiç bir başkanın bunu yapmadığını anlattı tabii ki bu sorulan sorunun cevabı değildi.
Sonra İlçe Başkanı yaptıkları çalışmaları sosyal medya sayfasında yayınladıklarını Basının ! sayfalarına girerek bunları haber yapması gerektiğini söyledi.
Bizim görevimiz sizin haber sitelerinizi takip etmek değil siz aranızda paylaşacaksınız bizde sizin paylaştıklarınızı yayınlayacağız bir ilçe Başkanının ağzından çıkan sözler bunlar.
Yani ne Özcan Atamer ne de ben sorduğumuz soruların cevabını alamadık ziyaret sona erdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!