SİYASET

İYİ PARTİ BAKIRKÖY’DE MAFYAVARİ HAREKETLER

Salı günü İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz İyi Parti Bakırköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçedeki kahvaltıdan sonra Zeytinlik Mahallesindeki Zeytinlik halk Pazarını ! ziyaret edeceklerdi.

Gazeteci olarak bende orada işimi yapmak için gittim fakat orada hiç bir neden yokken İlçe Başkanı ” Ülkü Ayaydın’ın yönlendirmesiyle” haber yapmam engellenmeye çalışıldı, kendisini mahalle sorumlusu olarak tanıtan daha önce İyi Parti ilçede Basın danışmanını darp eden ve darptan hakkında suç duyurusu bulunan Kurtaran Alaca beni de herkesin yanında tehdit etme cesaretinde bulundu ama başkalarıyla karıştırdı herhalde gereken cevabı ve tepkiyi alınca hemen uzaklaştı. Bu ne İlçe Başkanın nede o cehaletin yanına kalacak Cumhuriyet savcılığına her ikisi hakkında suç duyurusunda bulunacağım.


Bu arada Zeytinlik halk pazarının sorunları 5 yıldan beri devam etmekte ilçe başkanı 2 senedir ilçede neden tahliye kararı çıktıktan sonra hemen ziyaret etmek aklına geldi?


İyi Parti Bakırköy’de İl Başkanlığı seçiminde Ersin Beyaz ve Ümit Beyaz’ın haberlerini paylaştıkları için kaç kişi ilçeden gönderildi?
Tüm bunları yapanlar hangi yüzle Milletvekilini ağırladı ve gezdirdi ?


İyi Parti Bakırköy ilçe Yöneticilerinin kullandığı whatsapp iletişim hattı ilçe başkanı tarafından Kurban Bayramından beri kapatılmış ilçe yöneticilerinin haberleşmeleri engellenmiştir.
İyi Parti İl Başkanının Bakırköy’de yapılan Tüzüklerine aykırı usulsüzlükleri görmezden gelmesi diğer İlçe yönetimlerini de cesaretlendirmiş Kağıthane İlçe Başkanı da İlçe Yönetimini baypas edip İl değil İl dışından getirdiği kişileri Mevcut yöneticiler resmi görevlerine devam ederken kafasına göre usulsüz atamalar yapmış ve il Başkanlığı hem buna sessiz kalmış hem de bu sanki ödüllendirilmiş gibi İstanbul il başkanlığında bu kişilerle boy boy resim çektirmişler.
Yazık SİYSASET kimlerin eline kalmış paran varsa hiç bir şeyi bilmesen de SİYASET yapmak artık çok kolay çünkü ŞAKŞAKÇI ve MENFAATÇİLER olduğu sürece bunlar her zaman pirim yapar.
O yüzden ülke olarak bir adım ilerleyemiyoruz. Birey olmayı başaramayanlar illa birilerinin kendilerini yönetmesini beklerler.
Son sözüm de Bakıköy’lülere Sizler kültürlü ve aydın kişilersiniz neden her seçim döneminde


SİZİN İSTEDİĞİNİZ DEĞİL DE ÖNÜNÜZE KONAN İSİMLERİ SEÇİYORSUNUZ


böyle davranmaya devam ederseniz yakında Malatya’da, Trabzon’da, Ağrı’da, Mersin’de veya Edirne’de İkamet eden birinin getirilip Bakırköy Siyasi Parti yönetimlerinde sizleri yönetirken göreceksiniz ve görüyoruz.


Siyasi Partiler Kanununda ve Parti tüzüklerinde açık ve alenen yazdığı ve suç olduğu halde ilçe yönetimleri bu cesareti nereden alıyor ve neden denetlenmiyorlar.
Bakırköy’de ikamet etmedikleri halde İlçe Delegesi nasıl olabiliyorlar?


YSK BUNLARI GÖRMÜYOR MU?

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!