SİYASET

İYİ PARTİ BAKIRKÖY’DE DEPREM

Aldığım duyumlara göre İyi Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı’nda sorunların ardı arkası kesilmiyormuş ?


Zaten ilçe Başkanı ilçe yönetim kurulunu toplayamadığından hiç bir karar da alamıyormuş !


Kongre kararı alacağını, kendisinin belki de aday olmayacağını ama kongreye kadar yeni belirleyeceği kişilerle devam edeceğini söylemiş.
Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli olurmuş, her zaman derim işi ehli yapmalı. Acemi kasaba kurbanı teslim edersen ya kendisini keser ya da kurbanı mundar eder.

.
Tepeden inme Siyasetle ilgisi olmayan siyasetçiler son zamanlarda Bakırköy’e paraşütle bırakılıyorlar. Tecrübe yok, liyakat yok, yukarıdan tanıdığın varsa;
HOP YA İLÇE BAŞKANI YA DA BELEDİYE BAŞKANI OLUVERİYORSUN.


Bakırköy’lüler burada suçun en büyüğü sizde, önünüze kimi koyarlarsa boynunuzu büküp her dediklerini kabul ettiğiniz sürece bunlardan daha çoook gelecek Bakırköy’e


Gelelim İyi Parti İlçedeki konuya:
Kendi oluşturduğu Bakırköy İyi Parti ilçe 33 kişilik yönetim kurulunun büyük çoğunluğuyla ile ters düşmüş onların yetersiz olduklarını yalnızca kendisinin yeterli olduğunu ve yanına ilçe dışından getirdiği 3 – 5 kişiyle ilçeyi yöneteceğini söylemiş.


İlçe Yönetiminden tüzüğe aykırı yaptığı atamalara itiraz edenlere siz kimsiniz ki benim kararlarımı sorguluyorsunuz. İstediğimi ararım istediğimi kovarım diye çıkışmış.


Bir siyasetçiye yakışmayan üslup ve tavırlar hele hele bir KADINA HİÇ YAKIŞMIYOR.
İlçe Başkanı kendi fikirleri dışındaki fikre sahip olanları ilçeden uzaklaştırmış ve % 22 lik oy oranına ulaşmış Bakırköy İlçeyi kimsenin uğramadığı hatta gidenlere kapının açılmadığı, başkanın ‘’Ben yokken kimseye kapıyı açmayın’’ dediğini kendim bizzat gördüm ve gidenlerden de duyuyorum.
Yaptığı bir konuşmada zaten benden önceki dönemlerde burada hiç bir şey yapılmamış ben geldim burası düzene girdi demişş.


İlçe Başkanının herkesle sorunu var; Partilerle, Derneklerle, Muhtarlarla herkes sorunlu;
Bir de herkesin kendisine saygı duymayı öğreneceğini söylüyormuş özellikle randevuları ertelemeyi ya da geç gitmeyi alışkanlık haline getirmişş.
Kendisini randevularını aksattığı için uyaran ilçedekilere onlar kim ki beklesinler Muhtarlar bana saygı duymayı öğrenecekler, yoksa seçimler geldiğinde karşılarına birer aday koyarım demişş.


En büyük sorunu da yerel basınla hanım efendi Ahad Andican Bakırköy’e geldiğinde BİAD’ı ziyaretinde sorulan bir soruya verdiği cevap oldukça enteresan. Ben( hiç biz yok, hep ben) ilçe sayfasında yayınlıyorum, yaptıklarımı oradan alıp haber yapsınlar diyecek kadar gayri ciddi ve siyasetten uzak.


Yanında kalan az sayıda siyasetten bihaber kişiye hava atmak için ilçe toplantısında ben gazetecilere hadlerini bildirdim size verecek parayla birkaç koli erzak dağıtırım demiş ve bizler de mahcup olup, çıkmışız!

Megalomanlık bu düpedüz.


Birde ilçede darp olayı olmuş ve hemen üstü kapatılmış bununda araştırılması gerekir. Ayrı fikirdekileri korkutarak uzaklaştırmak adını siz koyun artık.


İlçe başkanı demek istediğimi söylerim, istediğimi yaparım demek değildir.
Kendi ilçesinde kendi yönetim kurulunu toplayamayan bir ilçe Başkanıyla karşı karşıyayız.


He birde İlçe yöneticilerinin çoğunluğu da Bakırköy’de oturmuyormuş buda biline
İyi Parti Türkiye’de % 15 -16′ yı zorlarken Bakırköy’de yaşananlar düşündürücü ?

Ramazan Koşak

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!