GÜNDEM

İSTANBUL 3. BÖLGE BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI FEHMİ ÖZTÜRK BAKIRKÖY’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

FEHMİ ÖZTÜRK BAKIRKÖY YENİMAHALLE KADIN FUTBOL KÜLÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ
İstanbul 3. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Fehmi Öztürk’e ilgi alaka ve destek her geçen gün artarken özellikle sivil toplum örgütleri açık açık Fehmi Öztürk’ü desteklediklerini kamuoyu ile paylaşıyor.


Bugün Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımını ziyaret eden Fehmi Öztürk’e bir destek de spor kulübünden geldi. Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Kulübü Başkanı Şenol Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Fehmi Öztürk’ü desteklediklerini ve milletvekili olması için gereken desteği vereceklerini kaydetti.
Fehmi Öztürk’te şu anda grubunda lider olan Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol takımının başarısından dolayı tebrik ederek şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Kulüp Başkanı Şenol Çelik’e kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Bitlis-Tatvan-Hizan Dernekler Federasyonu Başkanı Hikmet Durdu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Fehmi Öztürk’e tüm futbolcuların imzalarının yer aldığı bir futbol topu da hediye edildi.
FEHMİ ÖZTÜRK’TEN ERTUĞRUL ÖZKAYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İstanbul 3.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı İş Adamı Fehmi Öztürk Bakırköy Anadolu Lisesi Müdürü Sinoplu Eğitimci Ertuğrul Özkaya’yı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ertuğrul Özkaya’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Fehmi Öztürk’e başarılar diledi.
FEHMİ ÖZTÜRK ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ BAKIRKÖY ŞUBESİNE MİSAFİR OLDU
İstanbul 3. bölge Milletvekili adayı Fehmi Öztürk Bakırköy’de Alevi Kültür Derneği Bakırköy Şube başkanı Taner Süslü’yü dernek merkezinde ziyaret etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette Fehmi Öztürk öncelikle Bağımsız aday olduğunu ve meclise herhangi bir partinin değil milletin gerçek vekili olarak gitmek istediğini ve bunun için sizden oy istiyorum dedi. Dernek başkanı Taner Süslü ziyaretten memnun kaldıklarını ve 3. bölgeden kendisinin meclise gitmesini gönülden istediklerin dile getirdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!