GÜNDEM

İŞ İNSANI FEHMİ ÖZTÜRK’ÜN 50 MİLYON DOLARLIK KUMPAS DAVASINDA FLAŞ GELİŞME                                  

İş insanı Fehmi Öztürk ile eski ortağı Fırat Muşlu arasında ki 50 milyon dolarlık alacak ve kumpas davasında şok bir gelişme yaşandı. Fırat Muşlu’nun öldürülen eski koruması Cem Özmüş’ün davasında, cinayette adı geçen İhsan Boyabat adlı bir kişi, duruşmasının olduğu sabah Kartal’da silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Kartal’da işlenen yeni bir cinayet, gözleri bir kez daha SüperHaber’in aylardan beri yazdığı, ”50 milyon dolarlık alacak ve kumpas” iddiaları olan davaya çevirdi.

KARTAL’DA İHSAN BOYABAT EVİNİN ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ!

İşadamı Fehmi Öztürk ile eski ortağı Fırat Muşlu arasında ki 5 yıldan beri süren 50 milyon dolarlık alacak davasında şok bir gelişme yaşandı. Fırat Muşlu’nun öldürülen koruması Cem Özmüş’ün davasında, cinayette adı geçen şüpheli olarak geçen İhsan Boyabat adlı bir kişi, duruşmasının olduğu sabah Kartal’da bulunan evinin önünde öldürüldü.

BOYABAT ÖLDÜRÜLEN KORUMA ÖZMÜŞ CİNAYETİNDE ŞÜPHELİ YARGILANIYORDU!

SüperHaber’in elde ettiği özel bilgilere göre; Kartal Cevizli Sahili’nde 15 Temmuz 2021 gecesi, Fırat Muşlu’nun eski koruması 2 çocuk babası 48 yaşındaki Cem Özmüş, Deniz Aslanhan adlı bir arkadaşıyla birlikte sahildeki kayalıklarda oturduğu sırada motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Özmüş saldırı sonrası hastanede yaşamını yitirmişti. Koruma Özmüş cinayetinden sonra, polis ve savcılığın yaptığı araştırmalarda Fırat Muşlu, Süleyman Sulu ve İhsan Boyabat hakkında, Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ”şüpheli” olarak iddianame düzenlenmişti.

BOYABAT’IN ANADOLU ADLİYESİ’NDE BUGÜN DURUŞMASI VARDI!

Bugün yapılan duruşmaya, şüphelilerden Fırat Muşlu, İhsan Boyabat ve Süleyman Sulu gelmedi. Özmüş cinayetine bizzat katıldıkları iddia edilen firari sanık Yekta Gözen’in dışında, Almanya’da geçtiğimiz aylarda yakalanan ve cezaevinde bulunan diğer sanık Deniz Morsümbül segbis sistemi ile duruşmaya katıldı. Duruşma, Fırat Muşlu ve İhsan Boyabat hakkında, ”yurt duşına çıkmamak suretiyle, adli kontrol altına alınmasına” ve Süleyman Sulu hakkında da, ”adli kontrol altına alınmasına” karar verilmek üzere 7 Aralık 2023 tarihine ertelendi.

ŞÜPHELİ İHSAN BOYABAT EVİNE GİRERKEN SALDIRIYA UĞRADI!

Güvenilir kaynaklardan elde edilen diğer bilgilere göre, Anadolu Adliyesi’ndeki şüpheli olduğu cinayet davasına gitmeyen İhsan Boyabat(48) duruşmanın bittiği saatlerde Kartal’da evine girerken silahlı saldırıya uğradı. İki kişi tarafından silahla yaralanan İhsan Boyabat, hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Polisin Boyabat’ın vurulması saldırısına katılan iki kişiyi yakalayarak gözaltına aldığı ifade edildi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!