GÜNDEMSİYASET

İMAMOĞLU BAKIRKÖY’DEN TEĞET GEÇTİ

İBB Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu dün Bakırköy Kartaltepe Millet Parkında STK’larla bir araya gelecek ve Bakırköy hakkında bilgi alışverişi yapacaklardı.

Fakat öyle olmadı İmamoğlu Millet Parına geldi 30 dakika kaldı ve vefat eden Esenyurt Meclis üyesi’nin cenazesine katılacağını söyleyerek ayrıldı.

E bunda ne var diyeceksiniz;

İmamoğlu cenazeye katılacaktı bir önceki günden belliydi  o kadar insan o soğukta Millet Parkına geldiler.

 Dertlerini sıkıntılarını anlatmak için ama olmadı. KAS-DER Başkanı ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun kısa konuşmalarından sonra Ekrem İmamoğlu 5 dakikalık konuşma yaptı mazeret bildirerek gitti.

Aslında bu toplantıyı erteleyebilirdi ve Bakırköy halkının sorunlarını daha müsait bir günde büyük katılımla dinleyebilirdi.Bence bu organizasyon bozukluğu İBB basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünün ve Başkan danışmanının hatası ve bu ilk değil. Danışmanlar kendilerine çeki düzen versinler  20 milyonluk bir şehri yöneten Belediye Başkanını  temsil ediyorlar yaptıkları her hata Başkana eksi olarak yansıyor.

Bir sitem de Bakırköy Halkına ne oldu size üzerinize ölü toprağı mı serpildi. Siz ki onbinlerle haklarınızı arardınız,’’ DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜĞÜN KALESİ BAKIRKÖY ÖZGÜRLÜK MEYDANIYDI’’ ama artık öyle değil 100 kişiyi bile bir araya getirmekten acizler  STK’lara da bir çift sözüm var.

S.T.K  Başkanları eylemlere kaç kişi getirebiliyor, etkileri ne kadar onuda sorgulamak lazım, bir etkiliğe 20 S.T.K katılıyor ama 50 kişiyi bulamıyorlarsa kendi üyelerine bile ulaşamıyorlarsa ben onlara S.T.K diyemiyorum.

S.T.K LAR geniş kitle örgütleridir ama amacının dışına çıkmış durumdalar başkanları en az 10 – 15 yıllık koltuğa oturak kalkmayı bilmiyor. Derneği 7 kişiyle kur yeter al sana S.T.K  yok öyle birşey  ya katılımcı olacaksın yada olmayacaksın tabela Derneklerinden bıktı halk.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!