SİYASET

HEMŞERİLERİNDEN FEHMİ ÖZTÜRK’E SÖZ SENİ MUTLAKA MİLLETVEKİLİ OLARAK MECLİSE GÖNDERECEĞİZ

Sinop Dikmen Çevikli Ve Yumaklı Derneğinin Düzenlemiş Olduğu İstanbul 3. Bölge bağımsız milletvekili adayı Fehmi Öztürk’e Destek Programına katılım bir hayli fazlaydı, hatta 2 büyük miting olmasaydı dolar taşardı.
Gördüğüm kadarıyla Sinoplu’lar kenetlenmiş durumdalar kendilerini dikkate almayan siyasi partilere bir ders vermek için Bağımsız aday Fehmi Öztürk’e tam destek verme kararı aldılar.


Dernek başkanı Murat Ünlütürk bizlerde Sinoplu olarak Fehmi Öztürk’ü meclise göndermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz ve hep birlikte 15 mayısta en az 150 araç konvoyuyla Ankara’ya yollayacağız dedi.

İş insanları dernekleri İl, İlçe ve köy dernekleri hepsi bir ağızdan partiler bize sıralamada yer vermezse biz adayımızı Türkiye Büyük Millet Meclisine taşırız mesajı verdiler.


Sadece Sinoplular değil Prf. Dr. Yazar Ahmet Maranki de Fehmi Öztürk’ü desteklemek için düzenlenen programa katıldı ve yaptığı konuşmada Fehmi Öztürk’e söylediği her konuda sonuna kadar kefilim ve meclise girmesi için bir Kastamonu’lu olarak her türlü desteği veriyorum ve verdirmeye devam edeceğim dedi.
Sindef eski meclis başkanı Zeki Şahin bir Sinoplu olarak üzgünüm siyasi partiler oy isterken peşimizdeler ama iş Sinoplu’nun mecliste temsiline gelince listelere dahi almıyorlar. Bundan sonra Sinoplu’lar Sinoplu’nun haklarını koruyacak ve bu seçimde Fehmi Öztürk’ü yüksek bir seçmen oyuyla meclise gönderirsek artık listelerine birer Sinoplu’yu dahil etmek mecburiyetinde kalacaklar birlikten kuvvet doğar diyerek sözlerini bitirdi.


SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk yaptığı konuşmada Sinoplu İş Adamları Derneği olarak Fehmi Öztürk’e tam destek kararı aldık zaten kendisi SİAD Başkan yardımcısı iş hayatındaki başarısını Milletvekili olarak Mecliste de sürdüreceğine inancımız tamdır dedi.


Son olarak söz alan Fehmi Öztürk toplantıya katılan herkese teşekkür ederek bu toplantı bizim toplantımız var olma ve mağdur edilmişlerin haklarını aramak için sizin içinizden aday olan bu kardeşiniz her birinizin aslında önemli bir görevi var kendiniz aileniz çocuklarınızın geleceği için doğru olanı savunacak ve her mecrada sizler için mücadele edecek bu kardeşinizi meclise taşıyacak oyları toplamanız ve hep birlikte büyük bir konvoyla Ankara’ya meclise gitmektir. eğer biz bunu başarırsak siyasi partiler artık Sinoplu’ya farklı bakacak ve diyecekler ki Sinoplu isterse meclise istediği kişiyi taşır.

Ve bundan sonra aday listelerini Sinoplu’ları da düşünerek hazırlayacaklar..
Biz birlikte büyük bir aileyiz ve bu aile zoru başaracak inşallah diyerek sözlerini bitirdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!