SPOR

HARUN UYAR  YETENEKLİ SPORCULARIN PEŞİNDE          

Yetenekli gençleri keşfetmeye devam ediyoruz.

Bu haftaki durağımız Bakırköy .

 Hafta sonu Bakırköy sporun alt yapı maçını izledim ve gerçekten aradığım yeterli kaliteli ayaklara sahip oyuncuları izledim ama bir kişi vardı ki o da 36 numaralı formasıyla beni ve izleyenleri mest etti. Hani deriz ya yetenek Allah vergisi gerçekten 36 sırt numaralı forvet oyuncusu tüm dikkatleri üzerine çekti ve devre arası isminin Mustafa Miraç Dikmen olduğunu ve abisinin de futbolcu olduğunu ve Tepecikspor da oynadığını  öğrendiğimde gerçekten şok oldum . İki hafta önce B.Tepecikspor maçını izlemeye gittiğimde beğendiğim bir başka yetenekli oyuncu Arif Dikmen ,Mustafa miraç Dikmen’in abisiymiş .

Neyse biz Mustafa Miraç’a geri dönelim Miraç Bakırköy spora bu sezon istanbulspordan transfer olmuş ve bu genç yaşında sakatlanmış sakatlık sonrası Bakırköye transfer olmuş geldigi gunden beri ilk 11’in degişmezi olurken bu maçtada 90 dk forma giydi. Miraç kalitesini sahaya yansıtırken duran toplardaki beceriside ayrı bir güzellikti.

Ceza sahası içinde oldukça etkili ikili mücadelelerde güçlü ayakta kalmasını iyi biliyor ve attığı gollerde bunu kanıtlıyor.

 Her iki ayağınıda çok iyi kullanan M.Miraç

Henüz 16 yaşında ve Türk futboluna uzun yıllar çok faydalı olacağı hizmet edeceği şimdiden belli.

Yolun açık olsun kardeşim.

Miraç ve Arif kardeşler neden Şota, Arçil veya hamit Altıntop kardeşler gibi yada Bülent, Mert korkmaz olmasınlar

Biz desteğimizi devam ettirirsek bu örnekler çoğalacak Türk gençliğine güvenelim ,yakın zamanda dünya yıldızları bu ülkeden çıkar ve çıkacaklar. Güreşte yüzmede okta yaşadığımız başarılar bunu kanıtlıyor. Bir teşekkürde Selçuk İnan’a hocaya 3 haftadır ısrarla 16 yaşındaki gencecik kardeşimize fırsatı verdi ve sırıtmadan oynamaya başladı hatta ilk gölünü de attı.

 Teşekkürler Selçuk hocam .

İki yıl önce Antalya alt yapısındaki Niyazi’yi yazmıştık şimdi süperligde top koşturuyor.

NEDEN OLMASIN ,HAYDİ GENÇLERE FIRSAT VERELİM !

Başarı inananlarındır .

 Başarmak için gençlere güvenmeniz yeterlidir.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!