GÜNDEM

GÜZEL BAŞLANGIÇ

A Milli takımı Azerbaycan ile Alanya’da hazırlık maçı yaptı. Türkiye 0-1 geriye düştüğü maçı   2-1 kazanmayı becerebildi. Dakika 28’de Azerbaycan, Mahmudov ‘un attığı güzel gol ile öne geçti.

Dakika 34’de Orkun’un şık pasını Türkiye Halil Dervişoğlu aynı şıklıkla topu ağlara gönderdi. 44’de Kaan Ayhan skoru 2-1’e getirdi.

Altay Bayındır ilk A milli maçına çıktı. Yediği gol de pozisyon hatası vardı ancak genel olarak iyiydi. Sakatlanıp oyundan çıktı. Yerini Gökhan Akkan’a bıraktı.

Mert Müldür takımda en iyi oyunculardandı. Merih Demiral ve Çağlar Söyüncü’nün performansı genel olarak iyiydi ancak ara ara hataları vardı. Rıdvan en çok çabalayanlardan biriydi. 45. dakikada oyundan çıktı.

Taylan genel olarak etkisizdi, ara ara çok iyi kilit paslar attı. Kaan da çok etkili değildi, golü dışında ortalıkta yoktu.

Cengiz etkili bir oyun sergiledi. 45. dakikada oyundan çıktı. Orkun’un asisti çok güzeldi, o da çok etkili değildi. Halil asıl mevkisi olmamasına rağmen sol kanatta maça başladı, elinden gelenin en iyisini yaptı. 2.yarı sol beke geçti.

Halil Dervişoğlu’nun ilk maçı olmasına rağmen hiç heyecanlanmadı. Gayet güzel oynadı ve ilk maçında ilk golünü şık bir şekilde attı.

Oyuna sonradan giren Kerem’de çok etkiliydi.

Genel olarak takım kötü oynadı ancak bunun bir hazırlık maçı olduğunu unutmamak gerek.

Şenol Güneş ve öğrencilerine güveniyorum, Avrupa Şampiyonası’nda gruplardan çıkacağımıza inanıyorum.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!