GÜNDEM

GÖZDER’İN DÜZENLEDİĞİ KERMES AÇILDI

GÖZDER’in  Zuhurtbaba Mahalle Muhtarlığının yanındaki kendi yerinde Görme Engellilerin Eğitimi için bir yardım kermesi düzenledi.

Adana eski Valisi İlhan Atış ve Musevi Temsilcisi Simon İş’in açılış kurdelasını kestiği GÖZDER’in kermesine, CHP İlçe başkanı Celal Sevinç, yönetimiyle birlikte katılırken, Ak Parti Kadın Kolu ve yönetimi ve Meclis Üyesi Emine Dirican katıldı. MHP İlçe Başkanı Turgut İnan’da, Milletvekili Arzu Erdem ve yönetimiyle kermese katılanlar arasındaydı.

 Sabah 11:00’da yapılan açılışın ardından gün boyu süren kermese bir çok siyasi partinin il ve ilçe temsilcileri, bazı meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

iyecekten giyeceğe, süs eşyasından, çocuk eğitim setlerine ve hatta tohum fidesine kadar farklı ürünlerin satışa sunulduğu kermesin tüm geliri,  görme engelli öğrencilere burs olarak verilecek.

 Ali Varlık başkanlığındaki GÖZDER yönetiminin tamamı kermeste gönüllü bağışçıları ile birlikte görev alırken, “Yeterki Kalpler Kör Olmasın” sloganlarıyla görme engelli bireylerin yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

 Gözder Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, tüm gelirini görme engelli öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak için burs olarak vereceklerini ve bundan da gurur duyduklarını söyleyerek, katkı sağlamak isteyen tüm duyarlı vatandaşları kermeslerine davet ederek, tüm bağışçılarına, katılımcılara ve katılacak olanlara teşekkür etti.

Hava yağmurlu olmasına rağmen Kermese katılım bir hayli fazlaydı. Hem kendi ürettikleri ürünleri hemde bağışlanan kıyafetler ve ev gereçlerini stantlarda satışa sundular.

Tüm duyarlı vatandaşların kermese gidip katkıda bulunmalarını diliyorum.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!