GÜNDEM

GÖZDER DOMİNO TURNUVASI YAPILDI

Güzel bir sonbahar Gününde Gözder Ataköy Eğitim ve Kültür Merkezimizde gerçekleştirdiği Gözder Domino Turnuvası çok keyifli ve çekişmeli müsabakalar ile sona erdi. İddialı oyuncuların katıldığı turnuva sonucunda Ankara’dan katılan Kenan Atik 1. Olarak çeyrek altın , Cengizhan Carlak 2. Gram altın, 3. Makbule Vergili Konuşan saat , 4. Ramazan Cömert ise profesyonel diş taşı temizliği hediyelerini kazandılar.


GÖZDER’İN GAZETEMİZE YAPTIĞI AÇIKLAMA’DA

”Bu yıl ilki yapılan Gözder Domino Turnuvamızı her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler haftası kapsamında farkındalık yaratmak amaç ile geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz.

Bu etkinliğimizin gerçekleşmesinde baştan sonuna kadar sorumluluk üstlenen Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan Cömert’e teşekkür ederiz.



Ayrıca Her konuda olduğu gibi bu günde çok büyük katkısı olan Sayın Mustafa Ercan’a, Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dinçer Azaphan’a, turnuvaya katılan misafirlerimize ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz..
Gözder Yönetim Kurulu

Not: Ulaşımımızı sağlayan Avcılar Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğüne ve Başkanımız Sayın Turhan Hançerli’ye ayrıca şükranlarımızı sunarız.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!