GÜNDEM

GÖZDER 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ BAKIRKÖYLÜ’LERLE KUTLADI

Görme Özürlüler Deneğinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği kahvaltılı organizasyonda, katılımcıları Bando ile karşılandılar.
Mustafa Ercan’nın organizasyonunda Gözder Yönetiminin 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle düzenlediği kahvaltı şöhretler geçidine dönüştü.
Hababam sınıfının Hayta İsmail’i ( Ahmet Arıman), Bacaksızı ( Tuncay Akça) , Tulum lakaplı Hayri Cem Gürdap , Coşkun Sabah ve daha niceleri.
Siyasi partiler Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Ali Yahşi ve Yönetimi, Mhp İlçe Başkanı Turgut İnan İlçe yönetimi, , Mhp Meclis Üyesi Ahmet Altun, CHP ilçe Başkanı Celal Svinç ve ilçe yönetimi, Deva Partisi İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer ve İlçe yönetimi, Pegasus Hava yolları yöneticisi,Derneklerin temsilcileri ve Bakırköy’lüler katıldılar.

Programın başında HABABAM VOKAL GRUBU meşhur iki şarkılarını söylediler kahvaltı faslına geçildi.


Konuşmacılar Kadınların her gün psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığı günümüzde hem kadın hem de engelli olmanın zorluklarının vurgulandığı programda, görme engelli kadınların yaşamın her alanına ulaşmakta yaşadığı zorlukların altı çizildi.

Eğitimine verdiği destek için Göz Der’e teşekkür eden görme engelli kız çocukları, karanlık bir dünyada yaşamanın zorluklarını paylaşarak, hayatlarını kısıtlayan engellerine rağmen kendilerine destek veren Görme Özürlüler Derneği’ne ve yönetimine ayrıca şükranlarını sundu.

Görme Özürlüler Derneği Başkanı Ali Varlık, yaptığı konuşmada, kendilerine maddi manevi destek veren herkese teşekkür ederek, yönetim kurulu üyesi Mustafa Ercan’a derneklerine kattığı vizyon için teşekkür ederken, tüm üyelerine karşı gösterdiği ‘abi’ samimiyetinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Engellilerin kendilerine acınılmasını değil, anlayış gösterilmesini beklediklerini söyleyerek tüm tüm katılımcıları selamlayan GÖZDER yönetim kurulu üyesi Mustafa Ercan, “Engelli dostlarımız, kardeşlerimiz onlara imkan tanımamızı istiyorlar. Eğitimlerine ve üretimlerine destek olunduğu sürece, hiç bir engelin sorun olmadığını düşünüyor, onların yaşam kalitelerini arttıracak tüm çalışmalarda el ele, kol kola olmamız gerektiğini biliyorum” dedi.

Mustafa Ercan, kendilerine destek veren kurum ve kuruluş temsilcilerine, destek veren tüm basın mensuplarına derneklerinin kutsal hediyesi olarak gördükleri kadife kaplı Kur’an-ı Kerim hediye etti.


Mustafa Ercan Öncelikle bu organizasyonun gerçekleşmesi için yerlerini açan Ataköy Garden Cafe’nin sahiplerine birbirinden değerli personeline ve Fly Service Gökhan Sarıgöl’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!