SİYASET

GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ İLE GELECEĞE BÜYÜK ADIM

Yeniden Refah Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Ömer Tugay Yılmaz, öncelikli hedeflerinin ahlaklı belediyecilik olduğunu belirterek, seçimin son virajını alarak 1 Nisan sabahına zaferle ulaşacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi’nin sembolik kazançlarda gözü olmadığını, kendisinin de makam yahut mevki için değil, Gerze halkının refahı için yola çıktığını söyleyen Tugay Yılmaz, “Birlikte kazanacak, birlikte yöneteceğiz” dedi.

Kadınlar, çocuklar, gençler, yaş almışlar ve emekliler için atılacak yenilikçi adımlarla Gerze için yeni bir gelecek vaadeden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Ömer Tugay Yılmaz, Gerze Halkının sosyal, kültürel ve eğitimsel açıdan gelişmelerine katkı sağlamak, onların potansiyellerini keşfetmelerini ve yeteneklerini geliştirmelerini olanak tanımak amacıyla hayata geçirecekleri 17 Projeden biri olan Gençlik Merkezi projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Bu merkez gençlerimizin buluşabileceği, bir araya gelebileceği, öğrenme ve gelişme fırsatları bulabileceği bir alan olacak” diyen Yılmaz, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı.

Spor alanlarından sanat otellerine, bilgisayar laboratuvarlarından konferans salonlarına kadar çeşitli imkanları sunacak olan Gençlik Merkezi gençlerimizin çeşitli ilgi ve yeteneklerine hitap edecek.

Bu merkezin sadece bir bina olmayacağını, aynı zamanda gençlerimizin kendilerini ifade edebilecekleri, liderlik becerilerini geliştirebilecekleri ve toplumlarına fayda sağlayacakları bir platform olacağını biliyoruz.

Gençlik Merkezi projemiz gençlerimizin geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlayacak ve onlara daha iyi bir yaşam sunacak.

Onların yanında olmak ve destek olmak bizim önceliklerimizden biridir.

Sizlerle birlikte gençlerimizin geleceğine yatırım yapmak için sabırsızlanıyoruz. Hep birlikte daha yaşanabilir bir Gerze için çalışacağız.
ÖMER TUGAY YILMAZ KİMDİR?
22 Mart 1998 yılında İstanbul Bakırköy’de doğdu.
Aslen Sinop Gerzeli olan Yılmaz, İstanbul Aydın Üniversitesinde Ön Lisans olarak Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programından Haziran 2019’da mezun oldu.
Daha sonrasında Lisans eğitimini Çankırı Karatekin Üniversitesinde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi üzerine yaptı. 2022 yılında mezun olan Ömer Tugay Yılmaz, muhasebe, finans ve hukuk alanlarında birden fazla eğitim alarak kendisini ileri düzeyde geliştirdi.

İyi derecede İngilizce bilen Yılmaz, İstanbul’da faaliyet gösteren iki otel sahibi.

Ömer Tugay Yılmaz evli ve bir çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!