YAZARLAR

FENER’E ÖZİL DOPİNGİ

Argun Darıcı

Fenerbahçe takımı sahaya sağ ve sol çizgiye yayılan ataklarla oynadı.

Valancia her iki çizgiden geldi. Ayrıca Nazım da sağ kanattan indi rakip kaleye.

Novak sanki futbolu unutmuş gibiydi. Novak’ın çizgiden atak eksikliğini Gustavo sol çizgiden atağa kalkarak giderdi. Gustavo çok çalışkandı defansta, ofansta, hem sağ, hem de sol çizgide vardı.

Fenerbahçe takımı belli ki; Hücüm oyununu düşünerek sahaya çıkmış. Ozan Gustavo,Nazım, etkisiz de olsa Novak ile çoğaldılar rakip ceza alanında. Etkili ataklar yaptılar.

Valancia’nın ortasında Thiam’ın şutu kaleciden döndü kendi topunu takip eden Thiam’dan ilk gol geldi.Thiam’ın kendi topunu takip ederek golü yapması bir santrfor için önemli bir girişimdi.

Thiam oldukça istekliydi sağa, sola dolaşarak oynadı. Bunlardan birinde soldan inen Thiam’ın pasında Samatta klasını gösteren golünü yaptı. Fenerbahçe hücümda , sıkışmadan çoğaldığı anlarda gollere kavuştu.

Bu durumda Fenerbahçe çok oyuncu ile hücum yaptığında üçüncü bölgede yerleşim planına bağlı kalırsa daha rahat sonuca gidecektir. Pelkas da attığı şutlarla, güzel paslarla kendini gösterdi. Aslında Fenerbahçe takımı istedi maçı. Top da sevdi bu maçta Fenerbahçe’yi.

Bu arada Nadir ataklarından birinde Ankaragücü’nün kornerini çizgiden çıkardı kaleci Altay. Valancia da oynadı, oynattı arkadaşlarını. Basmadığı yer kalmadı neredeyse sahada. Attığı goldeki şutu ise muhteşemdi.

 Bence Fenerbahçe’li oyunculara Mesut Özil doping olmuş. Olmadığı kadar hareketli, koşarak yer değiştirerek oynadılar. Özil’in takıma katılması Fenerbahçe takımının ataklarına çeşitlilik ve ayrı bir güzellik getirecektir şüphesiz.

 Özil Araya atacağı ince paslarla Fenerbahçe’nin eksik olan hücum varyasyonunu da tamamlayacaktır.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!