SPOR

FENERBAHÇE YAKIN TAKİPTE

Başakşehir- Fenerbahçe

Fenerbahçe takımı golü yiyene kadar temkinli oynamaya çalıştı. Bu durum Fenerbahçe’de yavaş, koşmayan, mücadele gücü eksik oyunu ortaya çıkardı.

Fenerbahçe’li oyuncuların faul itirazında bulundukları pozisyonda topu kapan Başakşehir, Ömer Ali’nin güzel şutu İle öne geçti.

Yediği golden sonra istekli, hırslı, mücadele ederek oynayan Fenerbahçe vardı sahada. Gol atmak için de pozisyon buldu Fenerbahçe takımı. Pelkas, Valencia garanti golleri kaçırdılar.

Fenerbahçe takımı geçen haftaki beğenilen oyunu oynayan kadrosu İle sahadaydı ama özelliklerakiplerine bastıkları zamanlardadaha etkili oldular.Kaptıkları toplarla da tehlikeli ataklar yaptılar.

Gol atmak için veya kornerlerde rakip kaleye doğru çıktıklarında şuurunu kaybediyor, top yekün çıkıyorlar Fenerbahçe’li oyuncular.

Bu durumda da çabuk geri dönemeyen, oyunu seyre dalan stoperler rakip ataklarının önünde olamayınca gol pozisyonu veriyorlar rakibe. Aslında golleri de bu tür ataklardan yiyor sezon başından beri  Fenerbahçe. Bu maçta da böyle yedi golü kanarya.

Şuurlu oynadığında Fenerbahçe’li oyuncular savunmada boş alan bırakmıyor, dengeli oynayıp tehlikeli ataklar yapıyorlar.

Fenerbahçe’de Serdar’ın oyunu başlatmaya çalışma hevesitüm topları kaybetmesine neden oldu. Serdar’ın bu işten vaz geçmesi lazım acilen.Oyunu geriden

başlatacak bir başkasını bulmalı Emre hoca. Serdar’ın aksamasına karşılık Szalai son derece faydalı oyununu gol İle süslemesini de bildi.

İkinci yarıdapek de oynayacak gücü olmayan Başakşehir karşısında oyuna hakim oldu Fenerbahçe. Pelkas’ın jeneriklik golü de tam bir usta işiydi. Kaleci Harun kendi hatasını kurtardığı penaltı İle telafi etmese!

Fenerbahçe takımı bu maç sonucu İle Beşiktaş’ın teklediği haftada yarışta çok iddialı olduğunu gösterdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!