SİYASET

ESNAF ODALARI VE SANATKAR BİRLİKLERİ ESNAF BAKANLIĞINI DESTEKLİYOR VE İSTİYOR

Türkiye Değişim Partsinin Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ ün
DEĞİŞİM BİZİMLE BAŞLIYOR DEVLETİN IŞIĞI SÖNMESİN , ESNAFIN IŞIĞI SÖNMESİN
sloganını her geçen gün daha yüksek sesle dile getirmekte.
Esnafın sorunlarını Esnafın içinden gelen anlar ve çözüme ulaştırır.


Türkiye Değişim Partisi Gölge Esnaf Bakanı Erol Korkut bu doğrultuda 2 aylık sürede önce İstanbul Esnaf Odaları ve Esnaf birliklerini ziyaretlerine devam ediyor. Daha sonra diğer İllerdeki Esnaf ve Sanatkar odalarını ziyaret edecek.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifleri İstanbul Bölge Birliğini ziyaret ederek Birlik Başkanı İbrahim Mustafa Silahyürekli ve Yönetimde görev alanlarla sohbet eden Erol Korkut benim içinizden biri olarak görevim Esnaf Bakanlığının bir an önce kurulmasını sağlamaktır. Bunu bizim Parti ya da ittifakların kuracağını çünkü şimdiden bir çok parti söylemlerinde Esnaf Bakanlığının kurulması gerektiğinden bahsediyor.


Demek ki doğru yoldayız , ESNAF BAKANLIĞI KURULUNCAYA DEK GÜNDEMDE TUTACAĞIZ dedi.


Başkan Mustafa Silahyürekli ziyaretten memnun olduğunu ve şu anki konumunun Erol Korkut’un destekleri ve yönlendirmesiyle olduğunu yılların dostluğu sevgi saygı ve özveri ile işlerin daha kolay halledildiğini dile getirdi. Başkan kapıya kadar gelerek yolcu etti ziyaret sona erdi.

Erol Korkut’un bir sonraki durağı İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz oldu.
Şükrü Akyüz Erol Korkut’u makamında ağırladı. Geçmiş dönemlerdeki yapılan çalışmalardan ve yeni oluşumlara nasıl ayak uydurulacağını yapılması gerekenleri konuştular. Akyüz Esnaf Bakanlığı konusunda kendilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi
Şükrü Başkanda Erol Korkut’u arabasına kadar gelerek yolcu etti ve ziyaret sona erdi.


Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve Erol Korkut mutlaka Esnaf Bakanlığının kurulması için ellerinden geleni yapacaklarını her platformda dile getireceklerini söylemekteler.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!