GÜNDEM

ENGELLİLER HAFTASINDA GÖZDER’İN NOSTAJİK ETKİNLİĞİNE KATILDIK

3 Aralık Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Pazar günü Ataköy Garden Cafede Mustafa Ercan’ın organizasyonunda (GÖZDER) Görme Engelliler Derneği için harika bir eğlence hazırlamışlar.


Mhp Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan ve ilçe yönetimi, Dernek temsilcileri , iş İnsanları kahvaltıdaydılar.
Saat 10.00 da kahvaltıyla başladı eğlence gelen davetlileri kapıda Gözder Başkanı Ali Varlık ve Dernek yönetİmi müzik gurubu ile karşıladı. Kahvaltı devam ederken Türk halkının kalbine taht kuran Hababam sınıfının hayatta kalan üyeleri Ahmet Arıman, Tuncay Akça ve Teoman Ayık beyaz kıyafetleriyle karşımıza çıktılar ve tüm davetlileri gezerek selamladılar.


Geçen sene tadı damağımızda kalan programın devamı başlıyordu. Herkes sevinçli ve mutlu Hababam vokal gurubunun Şarkılarıyla tüm davetlileri hem güldürdüler hem ağlattılar. Her şarkıda aramızdan ayrılanlar aklımıza geldi gözlerimiz yaşardı.


Kahvaltının sonunda sıra yenenleri eritmeye geldi tüm misafirleri sahneye davet ederek güzel şarkılar eşliğinde oynadılar tabi ENGELSİZ kardeşlerimizle birlikte.
Mustafa Ercan Kahvaltıya Katılan Mhp İlçe Başkanı Turgut İnan’a, Ataköy Garden Cafe Müdürüne ve işletme mutfak şefine teşekkür ederek Kur’anı Kerim hediye etti.
Tabi asıl konuya gelindi HABABAM EKİBİ ile resim çektirme yarışı başladı.


Eğlence sonunda tüm davetlilere geldikleri için teşekkür eden GÖZDER onlarla toplu hatıra resmi çektirerek programı sona erdirdiler.
Bizlerde bu etkinliğin oluşmasında emeği geçen herkesi kutluyor ve tebrik ediyoruz.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!