SPOR

EMRE BELEZOĞLU İLE GELECEK SEZON DA HÜSRAN OLUR

Fenerbahçe takımı son haftalarda kendi sahasında Emre hoca ile Sivasspor’a kaybetmeyip galip gelseydi  şimdi şampiyondu. Fenerbahçe’nin başına Emre Belezoğlu geldikten sonra maçların ilk yarılarında daha çok rakip alanda oynadı.İstekli, hırslı,dengeli ataklar yaptı.

Defansı da sağlam tutmaya çalışsa da bunda pek başarılı olamadı.Maçların İkinci devrelerinde yaptıkları oyuncu değişikleri ile şuursuz gerçekleştirdikleri hücum oyununda,savunmasında özellikle de stoperlerin yerini kaybetmesinden kaynaklanan,sezon başından beri savunma arkasına atılan toplarla yenen golleri engelleyemedi.

Emre hoca Fenerbahçe takımı Gol pozisyonununa girmesine rağmen gol ayaklarının aşırı beceriksizliği, ciddiyetsizliği Fenerbahçe’nin neredeyse önüne gelen şampiyonluk şansını yitirmesine sebep oldu. Kendi sahasında maç kaybetme alışkanlığını da durduramadı Emre Belezoğlu.

Fenerbahçe takımına önümüzdeki sezon için kesinlikle bir stoper, her durumda gol yapabilme yeteneği olan bir santrfor öncelikli olmak üzere yine yeni  transferler şart.

Ayrıca da Caner ve Gökhan’la da bu işin yürümesi imkansız gibi gözüküyor. Bence Emre Belezoğlu İle Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon da şampiyonluk kovalaması çok zor gibi.

Zira geçen son iki sezonda hatırı sayılır sayıda maçta işin başındaydı Emre hoca.

Özellikle de son sezonda kendisinin tercih edip aldığı futbolcularla da işin başında olduğu sürede ciddi bir fark yarattığını söyleyemem.

O nedenle de Kanarya’nın sezona hırslı, şampiyonluklara alışkın bir yabancı hoca ile sezona girmesinde fayda vardır.

Emre Belezoğlu ise  bir iyilik yapıp Fenerbahçe takımını iki başlı yapıdan da çıkarmak İçin takımdan ayrılmalıdır.

Eğer Belezoğlu sayın Ali Koç’un  olmazsa olmazı ise sayın Koç’un dışardan özel futbol danışmanı olabilir.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!