GÜNDEM

DİKMENLİLERİN YENİ BAŞKAN ADAYI REMZİ AY OLDU

Dikmen Dernekler Federasyonu yeni başkanını seçeceği kongreye hazırlanırken Dikmenli İş Adamı Remzi Ay başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Kongrenin 12 Aralık 2021 Pazar günü, Kâğıthane Belediyesi Meclis Salonunda Saat 14: 00 / 17: 00 arasında yapılması planlanıyor

Dikmen Dernekler Federasyonu, seçimli kongreye doğru giderken ‘göreve talibim’ diyen isimlerde belli olmaya başladı.

İş adamı Remzi Ay, başkan adayı olmak istediğini açıklayan isimlerden bir tanesi oldu.

Dikmen Dernekler Federasyonu’nun 2. Olağan Genel Kurulu öncesi başkanlığa aday olduğunu açıklayan Remzi Ay, “Dikmenli hemşerilerime hizmet vermek için genel başkanlığa aday oldum.

Bugüne kadar başta kurucu federasyon başkanımız Özer Aydoğdu ve sonrasında 1. Genel kurulumuzda seçilerek başarılı işlere imza aran mevcut genel başkanımız Hasan Güleryüz’e öncesinde ve sonrasında emek veren tüm yönetime şahsım ve Dikmenli hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

KAZANAN DİKMENLİ OLACAK

Kongrede tüm aday olacaklara başarılar dileyen Remzi Ay, “Kazananın ve kaybedenin olmayacağı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenerek devam edeceği bir genel kurul olmasını yürekten temenni ediyorum.

Sinopluların daha güçlü olması için çalışmaya hazırım.
Birlikte sosyal faaliyetlere imza atarak güzel olan her projede yer alacağız.
Projelerimin neler olduğunu adaylık konuşmama sakladım.
Hemşerilerime açıklayacağım projelerle onların gönlünü kazanmak istiyorum. Hepinizi kongreye davet ediyorum” diye konuştu.

GÜLERYÜZ ADAY OLMAYACAK

Geçtiğimiz günler içerisinde Kağıthâne Belediyesi Nurtepe Tesislerinde bir araya gelen Dikmen Dernekler Federasyonu üyeleri 12 Aralıkta kongreye gidileceğini açıklamıştı.

Başkan Hasan Güleryüz’ün verdiği kahvaltıya katılan davetliler, çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunarak hizmetlerinden dolayı, başkan Hasan Güleyüz’e teşekkür etmişti.

Hasan Güleryüz’ün tekrar aday olmayacağı kongrede Remzi Ay başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Kongrenin 12 Aralık 2021 Pazar günü, Kâğıthane Belediyesi Meclis Salonunda Saat 14: 00 / 17: 00 arasında yapılması planlanıyor.

Nermin Aydın
Sinop Dergisi
İmtiyaz Sahibi

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!