GÜNDEM

DEVA PARTİSİ BAKIRKÖY İLÇE’DE KADINA ŞİDDETİN BOYUTLARI TARTIŞILDI

Deva Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında eğitim verdi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Deva Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı şiddet eğitimi verdi. Bakırköy’de gerçekleşen Kadına ve erkeğe şiddetin konuşulduğu eğitimde hukuk ve psikolojik şiddetlerin boyutları gözler önüne serildi. Sonuç olarak ise fiilen veya sözlü şiddet maruz kalanların neler yapması gerektiği maddeler halinde anlatıldı.

Psikiyatrist Ayşe Kocak, Şiddet alanında; kadının kadına, erkeğin kadına, erkeğin erkeğe ve kadının erkeğe şiddetinin olduğunu ve asıl şiddet mağdurları ise KADINLAR olduğunu belirtti.

Deva Partisi il ve ilçe merkezlerindeki gönüllü hukukçular şiddete maruz kalanlara ücretsiz avukat desteği veriyor.

Deva Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer’in ev sahibi olduğu eğitime; Doktor Mehmet görgülü, Bakırköylüler Derneği üyeleri Nalan Dilaver, Fikret Dilaver ve eğitimde konuşanlar ise
Deva Partisi İlçe yönetim kurulu üyesi Avukat Besna Gündem, Deva Partisi İlçe Adalet ve Hukuk işleri Başkanı Av. Mehmet Salih Karabayır, Psikiyatrist Ayşe Kocak katıldı.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!