GÜNDEM

CHP BAKIRKÖY’DE DEĞİŞİM VE  GENÇLİK AŞISI TUTMUŞ

Yakşaşık 3 ay önce yapılan kongreyle CHP Bakırköy İlçe  Başkanı seçilen Gizem Başaran Arslan Yerel basınla ilçe başkanlığında verdiği kahvaltıda bir araya geldiler.

Geçen 3 aylık sürede il kongresi arkasından geçen hafta yapılan kurultayla bir hayli yoğun geçti.

Daha önce yapılması planlanan kahvaltı bu pazartesiye kaldı.

Gayet hoş bir şekilde karşılanan yerel basın ilçe başkanı ve ilçe yönetiminin bu davranışına teşekkür etti.

İlçe başkanı Gizem Başaran Arslan kahvaltıya başlamadan kısaca 3 aylık süreci aktararak yaptıklarını ve bu genç kadroyla hedeflerini anlattı. Yeni genç ilçe yöneticileri kendilerini tanıttılar.

Genç pırıl pırıl özlenen yöneticiler Mimar, Şehir plancısı, Spor hocası, Uluslararası İlişkiler, İBB Planlamacısı ve daha nicesi başlıkta da dediğim gibi CHP’de değişim Bakırköy’den başladı İstanbul ile devam etti Ankara’da sonuca vardı.

Soru cevap şeklinde geçen kahvaltıda daha önce eksik olarak görülen konuların düzeltilmesi ve önümüzdeki günlerde saha çalışmalarının başlayacağı dile getirildi.

Başkan bu hafta geçmiş dönem İlçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişarede bulunacaklarını anlattı.

İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan bu toplantının olumlu geçtiğini ve belirli aralıklarla tekrarlanacağını yerel basının kendileri için önemli olduğunu sahada birlikte çalıştıklarını belirtti.

İzlenimlerim doğrultusunda genç ve dinamik yeni yönetim CHP’ye önemli katkılar sağlayacağa benziyor ilçemiz ve ülkemiz için yapacakları çalışmaları yakından takip edeceğiz.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!