SİYASET

CAVİT GANİÇ İDDİALI KONUŞTU TEMİNAT VERDİ

Başkan yardımcılığının yanı sıra İBB Meclis Üyesi de olan Cavit Ganiç, Bakırköy Belediye Başkan Adaylığına talep açtı. İlçe Başkanı Gizem Başaran’a dosyasını veren Ganiç, “İddia ediyorum aday olursam, CHP’nin ilçede aldığı en yüksek oy oranını alacağım” dedi.
Bakırköy Belediye Başkan Adaylığına, mevcut Teknik Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç’te talip oldu. İlçe başkanlık binasına Eyüp Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan geçmiş dönem adayı Ferzan Özer ve bir grup Yeşilköylü ile gelen Ganiç, yaptığı açıklamalarda iddialı konuştu.
Bakırköy Belediye Başkan Adaylığına, mevcut Teknik Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç’te talip oldu. İlçe başkanlık binasına Eyüp Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan geçmiş dönem adayı Ferzan Özer ve bir grup Yeşilköylü ile gelen Ganiç, yaptığı açıklamalarda iddialı konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’ni kendi ailesi gibi gördüğünü ve bu yüzden de adaylık başvurusuna hiç kimseyi davet etmediğini söyleyen Cavit Ganiç, yönetim kurulu toplantısı nedeniyle ilçe yöneticilerinin tamamının ilçede olmasından da ayrıca mutlu olduğunu belirterek, geçmiş dönem Eyüp Belediye Başkan Adayı olan ve yeniden talep açan Ferzan Özer için de “Ferzan benim kardeşim” ifadelerini kullandı.

TEMİNAT VERDİ…

Bakırköy’de belediyenin ne ilçeyle ne de ilçe halkıyla uzun süredir ayrı yerde ve barışık olmadığını dile getiren Cavit Ganiç, “İddiam şudur ki; eğer bu görev bana nasip olursa belediye ne ilçeyle ne de halkla hiç ayrı düşmeyecek. Bunun da teminatını veriyorum” dedi.

Geçmiş dönemde meclis üyeliği yapmış, 4,5 yıldır da hem başkan yardımcısı hem de İBB’de Bakırköy’ü temsil eden bir meclis üyesi olarak işini yapamadığı, belki de kırdığı kişile olabileceğini söyleyen Ganiç, “Her zaman her yerde şunu söyledim ‘Ben Başkan değilim, başkan yardımcısıyım’ Başkan yardımcısı olarak da Bakırköy’e hem şahsi hem de belediye olarak çok hizmet ettiğimizi düşünüyorum” diyerek şöyle devam etti.

GÜVEN KAYBI OLDUĞU ZAMAN DÜZELTMENİN MÜMKÜNATI OLMAZ

“Belediyeyi, başkanını ya da herhangi bir insanı her şeyiyle değerlendirebilir ve iyileştirilebilirsiniz ancak, ‘Güven’ kaybı olduğu zaman bunu düzeltmenin mümkünatı olmaz. Bunu kendisi bile düzeltemediği gibi, sizin de düzeltilmesine bir katkınız olamaz.” ifadelerini kullanan Ganiç, İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan’ın da, Kadın Kolu Başkanı Hamide Yazıcı’nın da kendisi için çok değerli olduğunu, gerek ilçenin, gerekse vatandaşın eksik düştüğü yerde eksiği tamamlamak için elinden geleni bazen belediyenin, bazen de kendi imkanlarıyla mutlaka yapmaya çalıştığını belirtti.

Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı Cavit Ganiç, net düşüncesinin, “Bakırköy’ü Bakırköylü başkan ve meclis üyeleri yönetmelidir. Bu yönetimin içinde kadınlar ve gençler mutlaka olmalıdır” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

BAKIRKÖYE BAKIRKÖYLÜ BAŞKAN VE YÖNETİMİ

İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan’da, ilçe yönetimi olarak net tavırlarının Bakırköy’e Bakırköylü başkan ve yönetimi olduğunu ancak bunun için sadece kendilerinin değil, Bakırköylü tüm aday adaylarının da birbirini destekleyerek mücadele etmesi gerektiğini belirterek, sadece Bakırköy’de ikamet etmenin de Bakırköylü aday tanımlaması için yeterli olmadığını savundu.

Başaran Arslan, ilçenin sorunlarına hakim, sokaklarını bilen ve CHP İlçe Başkanlığı’nın derdini de dert edinen bir başkan istediklerinin altını çizerek, şu ana kadar dosya veren adayların büyük kısmının da bu şekilde olduğunu, nitelikli kadın adaylarının olmasından da ayrıca mutlu olduğunu belirtti.

Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Ferzan Özer’in, geçmişte ilçeleri için yaptıklarını unutulmadığını söyleyen Başaran Arslan, “Eyüp sizinle güzel olacak diye düşünüyor ve adaylığınızı gönülden destekliyorum” dedi.

2014’TE ORTAK TAVIR SERGİLENEMEDİ

2014 yılında da Belediye Başkanlığına aday adayı olan Cavit Ganiç, o dönem yaptıkları görüşmeler sonucunda dışarıdan aday geleceği duyumunu aldıklarını ve Bakırköy’e Bakırköylü söyleminin o zamanlarda dile getirildiğini belirterek, yapılan atamaya karşılık güçlü bir tavır sergilenemediğini belirtti.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!